Ива Екимова лъже, че е с Петрозар

  • 30 октомври 2014 07:19

  • 9106
  • 2
Ива Екимова лъже, че е с Петрозар
©

Изгонената от "ВИП Брадър" Ива Екимова крие истината за своята връзка с бизнесмена Петрозар, пише "Всеки ден".

Двамата живеят заедно вече близо 3 години и докато беше в Къщата, пиарката обяви, че иска второ дете от него. Източници на изданието обаче са категорични, че това няма нищо общо с реалността, защото Ива и Петро са разделени отдавна и в момента живеели заедно само като съквартиранти. 

Проблемите в дома им започнали преди няколко месеца, когато Екимова разбрала от нейни приятелки, че любимият й изневерявал системно. Тогава Ива му вдигнала скандал и му заявила, че ако не спре със забежките, ще го изгони от дома си и ще трябва да се върне да живее при родителите си, с които преди делял един апартамент.

Петрозар вадел добри пари от бизнеса си, но предпочитал да дава всичките си средства за забавления. Било му добре да си живее в луксозното и просторно жилище на Екимова и за кратко се кротнал. Въпреки това те не правели секс, което бързо отново го тласнало към други жени.

Петрозар Филипов бе един от най-близките приятели на покойния съпруг на Ива Екимова - Дими, и след смъртта му се оказа най-близкият човек на сексапилната вдовица, който за нула време успя да й влезе под кожата и да се превърне в новия мъж в живота й.

Близки до двойката коментират, че най-вероятно в съвсем скоро време Ива и Петрозар ще обявят публично раздялата си.

Последвайте канала на

Novini.bg
9106 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Великия

2014.11.02 | 12:23

2
..сексапилната вдовица.... почти се издрайфах......

2014.11.01 | 16:07

1
Ех как се притесних само че не е казала истината.. от притеснение хуя ми се наду и сега съм в ерекция

Добави коментар

Водещи новини