Дончева: Правителство ще има, но Борисов ще плати цената

  • 29 октомври 2014 17:36

  • 6525
  • 15
Дончева: Правителство ще има, но Борисов ще плати цената
©

Ще има правителство, те нямат интерес да напуснат парламента. Тези преговори  Това каза Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в от Движение 21 в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Правителството има важни задачи, които трябва да свърши. Ще трябва да се привлекат хора, които могат да решат тези въпроси. След това Европейският съюз иска правителството да е дясно, но и там има глупави хора. От друга страна, ако държавата закъса, при сериозен катаклизъм, никой няма да дойде, за да ни помогне.

Когато правиш правителство трябва да имаш стабилна основа, а не плаваща, посочи Дончева. В Народното събрание има прекалено много рецитатори и твърде малко такива, които могат да свършат работа - това се отнася за всички парламентарни групи. Политиката не е араламбене, ролята на политика е да разбере детайлите и да даде решение. За какво ви е ПФ - за бройки гласове, добре. Защо искаш да ти дадат експерти, когато нямат? Дори групата на АБВ е много по-некачествена, колкото трябва да бъде. РБ също не могат да помогнат, а в Атака и ББЦ са събрани само хора с лозунги, посочи Дончева.

Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в е категорична, че политическите сили отказват да поемат отговорността от управлението на страната, защото са уплашени от проблемите, които трябва да решават. Политическите партии нямат собствена експертиза, те са задължени по волята на народа да съставят правителство, но ще излязат от него с негативи, смята Дончева.

Тя определи предложението на ДПС за 300 дни толеранс към бъдещото правителство като „совите не са това, което са“. „ДПС искат хора извън правителството, да не им пипат хората, които вече са сложили, и ще поискат след време някоя и друга сделка“, обясни тя. „При това положение ще трябва Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, независимо колко го стяга обувката, да намери на всяка цена политическа подкрепа“, смята Дончева. „Безплатен обяд няма“, допълни тя.

По отношение на кризата с КТБ Дончева изтъкна, че точно по отношение на нея и точно в този момент се използва нов метод на одит по една проста причина: „Защото искат да се затвори банката“. Това го правели хората, които искат да се прикрият сделки, далавери, кредити, кредитни карти и т.н. Други искат да направят преразпределение на активите на КТБ, а трети - „да лапнат банковия дял“.

Според Дончева, ситуацията в КТБ е като при будната кома – колко по-дълго не работи, толкова по-трудно ще бъде да се съживи.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6525 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2014.11.15 | 15:26

15
Само мъжкарите плащат цената.

2014.11.07 | 17:00

12
И ТИКВИТЕ плащат , защото СА ПРОСТИ , много ПРОСТИ !

2014.11.15 | 15:26

14
Сега разбрахте ли защо Бойко искаше 121 депутата,за да не му извиват ръцете и да плаща цената за решения,които той не е взел самостоятелно,а защото му се налага да ги вземе.Не му завиждам.

2014.11.07 | 17:00

13
Ваня Кастрева е милионер и най-корумпираната в Бг. Тя е на поста началник на РИО София-град от времето на НДСВ и е назначена с квотата на ДПС. Закрилник и е Първанов. Същата притежава няколко хотела по черноморието и планински курорти. Мъжът и е треньор по тенис на Б. Борисов. Кастрева взима пари както за назначаване на директори на училища, така и на ученици в елитни гимназии. Играе в схема с обществ ени поръчки с хора от МОН и от такива по проекти, като "УСПЕХ". Тя се смята за недосегаема! В конкретния случай прикрива директорката на Четвърто помощно училище - Ал Шериф - Бочева.
БОЗДУГАН

2014.10.31 | 20:50

11
Избори , но тиквата е страхлива ! Само АТАКА иска , а другите са насрани ! Знаят , че ще се давят ! ДАВАЙ ВОЛЕНЕ ! УСПЕХЪТ Е СИГУРЕН ! Народът макар и бавно , проглежда !АТАКА няма алтернатива ! БСП са мекотели , съглашатели ! Миков е политически импотент ! ТИКВАТА е бандит ! Останалите и те са гниди за смачкване !
stoiko

2014.10.31 | 20:50

10
G-ga Don4eva,Vie ste edinstvenata,kojato otkrito kazva istinata,vapreki vsi4ko specialisti ima,no njama mnozinstvo,koeto da gi podkrepi,tova e segasnija problem.

2014.10.31 | 20:49

9
Kakto vinagi e tochna Doncheva .
A ?

2014.10.30 | 21:20

3
Tazi ot koq grobnica q vdignaha da dava mnenie ?

2014.10.31 | 20:49

8
Ne q gledai a cheti kakvo kazva .

2014.10.31 | 13:28

7
БСП са к,урви , а Миков е импотент политически, мека съглашателска китка ! Ще дръпне шалтера на партията си ! Колкото до ГЕРБ , СИГУРНИ са 3 НЕЩА !ТИКВАТА е НАСРАН и НЯМА да УПРАВЛЯВА ! АБСОЛЮТНО НЕИЗБЕЖНИ СА друтите 2 ! ГЕРБ отиват НАДОЛУ ! АТАКА отива НАГОРЕ ! Ако мислите обратно , тиквета простички и ТЪПИ ИДИОТИ , Палячото да насрочва бързо избори ! Ще ви докажем , че сте МАЛОУМНИЦИ ! САМО ВОЛЕН !
SMART ZA YBIECA BOIKOYGLY

2014.10.31 | 12:41

6
a az kazvam ze boiko e dolna shibana kurva
bqlata_lqstovica

2014.10.31 | 12:41

5
Дончева, колкото и да се опитваш няма да излезеш от червената мъглявина, говориш умно, но като Марийка, онази работа ти е ту отпред, ту отзад

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини