Иван Ласкин към Николета: Не е лесно да си джудже!

  • 29 октомври 2014 11:59

  • 7557
  • 3
Иван Ласкин към Николета: Не е лесно да си джудже!
©

Иван Ласкин продължава войната си с Николета Лозанова. В неделя водещата на "Папараци" обеща да покаже немонтирани кадри, от които се виждало как актьорът се качва пил в колата си и потегля. Доказателството за това обаче се оказа само фактът, че бил с едни и същи дрехи от сутринта до вечерта и че носи плик с бутилка в него. За това, доколко кадрите бяха излъчени без редакторска намеса, също може да се спори, пише "Лайфстайл".

"Аз наистина осъзнах, че не е лесно да си джудже! А, продуцент джудже - това е... май е нещо средно между Иван и Андрей.... Джуджей", написа вчера Ласкин в социалната мрежа.

"Познавам кривокрак продуцент! Толкова кривокрак, че си мисля дали не е преплувал Тихия океан яздейки бъчва?!?!?!? И имайки предвид, как е яздена жена му, то ездата стана национален спорт??? Джудже!", продължи излиянието си актьорът в социалната мрежа.

Изглежда Иван има предвид Иван и Андрей, които са продуценти на предаването на Лозанова.

Малко по-късно актьорът отново се включи в социалната мрежа с думите: "Днес наистина открих нова професия! Телевизионна проституция! Дрипави джуджета шефстват... и проституират в ефир! Разпознаваеми са:- едното прилича на другото, и двете образуват общ мозък! На Чехълче."

"Гледам снимка. Виждам целулитен гъз, и до гъза джудже! Да се чудя ми хрумва - гъза ли е джудже, или джуджето е гъз? А, отсреща е Тасос - Гъза колкото острова..... И джуджето голямо! Всяко джудже си заслужава целулитен гъз! Пясък и перли... Да публикувам ли снимката, бе пикльо?", написа още Иван.

Той не отговори на настойчивите молби на приятелите си да публикава снимката. Вместо това изригна отново:

"Да, категорично заявявам! Вие сте гонореята в Българския ефир! Срам нямате ли, че да позорите честни хора! Никой няма право да злепоставя, така и нарочно! Конституция! Срам! Кепазите честни хора в името на лакомията си! Не сте били родени, когато съм снимал филми! Говнояди! Ама, ще се видим де.... Ще се поздравим", изрева Ласкин.

Последвайте канала на

Нора Виткова
7557 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ха ха ха

2016.06.03 | 15:00

3
Абе ,Ласкин не разбра ли че тъп и грозен си се родил и такъв ще си умреш.Боклук смотан...
АНДРЕЙ И ИВАН

2016.01.25 | 12:55

2
Иване ,по добре замълчи и остави тази тъпа и проста кобила да си чеше крастата ,но я съди до дупка.Бивша ку-ва няма.

2016.01.25 | 12:55

1
Браво пич само така оная малката смрадлива кифла дето ходи се едно пикае одеколон и двете недоразвити нощни шкафчета зад нея трябва да разберат че рано или късно в живота всичко се връща.Има време ще се научат...

Добави коментар

Водещи новини