Тройна коалиция коват в Киев? (обновена)

  • 29 октомври 2014 10:36

  • 2216
  • 1
Тройна коалиция коват в Киев? (обновена)
© gettyimages

Три партии са на път да влязат в новото украинско правителство.

Днес партията на президента на източноевропейската страна "Блокът на Петро Порошенко" публикува предложение за коалиция с политическата формация на ръководителя на кабинета в Киев Арсений ЯценюкАрсений Яценюк Арсений Яценюк е украински юрист, икономист и политик. Роден е на 22 май 1974 г. в западния град "Народен фронт" и партията на кмета на западния град Лвов Андрей Садовий "Самопомощ". Предложенията на Порошенко включват създаване на нова стратегия за отбрана и преминаване на украинската армия към стандартите на НАТО.

Украинците избираха парламент на 25 октомври. Най-много гласове при преброени 97,17% от бюлетините получава партията на Яценюк, информира РИА Новости.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2216 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.10.29 | 16:33

1
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Помни Българино помни, иначе лошо.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини