Първо редовно заседание на 43-то Народно събрание

  • 29 октомври 2014 07:13

  • 1259
  • 3
Първо редовно заседание на 43-то Народно събрание
©

Днес 43-тото Народно събрание ще проведе първото си редовно заседание.

Очакваме да разберем ще продължат ли преговорите за кабинет, защото след вчера опитите за сформирането му изглеждат блокирани.

Две напред - една назад. Така изглеждат преговорите за новото правителство, обобщава НТВ. Резултатът след лидерската среща вчера - ГЕРБ вижда като единствен вариант правителство на малцинството заедно с Реформаторския блок, обаче те поставиха условие за трипартийно управление с ГЕРБ и Патриотичния фронт.

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 заяви, че те биха подкрепили кабинет на малцинството, който изпълнява определена програма, но няма да участват със свои политически фигури във властта.

Очакваме да видим дали ще се случи поисканата от Реформаторите среща заедно с ГЕРБ и Патриотичния фронт и дали някои от тези формации ще направят отстъпки, за да може да бъде съставено правителството.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1259 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
BBisPedal

2014.10.29 | 09:16

3
Забравих да напиша добро утро! Аз сега започвам работа по форумите. Трол съм на съветската партия ЮРУШ.
BBisPedal

2014.10.29 | 09:13

1
Ако ГЕРБ се върне на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование!

2014.10.29 | 09:13

2
Ще останете простите!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини