Бизнес климатът у нас продължава да се влошава

  • 29 октомври 2014 06:13

  • 1257
  • 2
Бизнес климатът у нас продължава да се влошава
©

Бизнес климатът у нас продължава да се влошава, като през октомври показателят, с който се измерва той, спада с 0,5 пункта.

Това е петото намаление поред от юни насам, след като през май показателят достигна 5,5-годишен връх, съобщава "Монитор".

Октомврийският спад в показателя на стопанската конюнктура се дължи на по-песимистични очаквания на предприемачите в промишлеността (-1,1 пункта) и търговията на дребно (-2,9 пункта). В същото време се повишава оптимизмът в строителството (+2,1 пункта).

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1257 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.10.30 | 16:03

2
той кога е бил добър ??Тук е рай само за мошеници
BBisPedal

2014.10.30 | 16:02

1
Ако ГЕРБ се върне на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование!

Добави коментар

Водещи новини