Виктор Либа представя първия си солов проект - ''Само с очи''

  • 28 октомври 2014 10:07

  • 1745
  • 0
Виктор Либа представя първия си солов проект - ''Само с очи''
©

Виктор Либа е новото лице на българската алтернативна соул сцена.

Това обаче не е първата му поява пред българска публика - той е част от бившата бой-банда “032“. След разпадането й Виктор се премества в столицата на модата Милано, където в момента завършва “Връзки с обществеността” в един от най-престижните италиански университети - University of Milan.

Виктор е роден през 1987 в Пловдив и дължи екзотичния си вид на своя баща, който е от африкански произход. Завършва музикално училище със специалност „Флейта“.

В средата на ноември се очаква да излезе видеото към неговия първи самостоятелен проект – „Само с очи“, като музиката, текстът и аранжиментът са дело на Боян Христов (B.O.Y.A.N.). Текстът на песента в английската версия е поверен на дъщерята на Камелия Тодорова - Rachel Row.



Със своята модерна визия видеото ще ни отведе в приказен свят, където силата на любовта между двама е способна да преодолее всичко само с един поглед. Любовта е древна форма на магия, сила, която е по-мистериозна, по-могъща и способна на невероятни чудеса, когато е споделена между двама души. „Само с очи“ те могат да преобърнат света. С невероятното си присъствие Маргарита Христова, Ашли Канйе и Диана Костова ще ни преведат по пътя на търсенето на истинската любов.

Режисьор на продукцията е талантливият Ян Петров, оператор е Долорес Алварадо, а монтажът е на Александра Ненкова. За изработката на костюмите се погрижи младият български дизайнер Искрен Лозанов. Зад гърба на Виктор застана и британският лейбъл за висша мода “MAI-GIDAH”, а за неговия стайлинг се погрижи лично дизайнерът Алек Али Абдулрахим.

Продуцент на сингъла и видеото е един от най-обичаните български изпълнители - Любо Киров и неговата компания „MY SOUND UNIVERSE”.

Последвайте канала на

1745 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини