Георги Христов подготвя коледни концерти

  • 28 октомври 2014 09:56

  • 1284
  • 0
Георги Христов подготвя коледни концерти
©

След галаконцерта си в София, който ще се състои на 26 ноември в зала 1 на НДК, Георги Христов съвсем не планира да си дава почивка от срещите със своите почитатели.

Напротив, още отсега е готов да обяви датите за коледни концерти в страната.

На 2 декември певецът ще излезе за втори път през тази година на пловдивска сцена, този път – в „Дома на културата „Борис Христов”. Успешният му концерт през лятото в града под тепетата и поканата на феновете за повторна скорошна среща го убедиха да им подари Бутиков коледен концерт в навечерието на светлия християнски празник.

На 11 декември музикантът ще изнесе коледен концерт и във Варна във Фестивалния и конгресен център, като това също ще бъде второто му гостуване в морската столица през тази година. По предварителна информация интересът към тези концерти е голям затова певецът и екипът му обмислят възможността да разширят проекта и той да прерасне в Коледно турне.

Другата новина от Георги Христов е, че тази събота, на 1 ноември в Деня на народните будители, ще се състои премиерата на клипа към най-новия му сингъл – „Изгарям”, който ще даде име и на предстоящия албум на певеца. Зрителите на предаването „Cool… t” по bTV са първите, които ще имат възможността да гледат видеото. „Изгарям” вече върви в националния радиоефир и се превърна в най-актуалния хит на музиканта.

Паралелно с това Георги Христов е в активна подготовка за галаконцерта си в София на 26 ноември в зала 1 на НДК. Певецът довършва новия си албум, който е планиран да излезе в деня на събитието и който ще представи на самия спектакъл, билетите за който са в продажба в мрежата на Eventim.

Последвайте канала на

1284 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини