Продължава издирването на филмовия продуцент Захари Паунов

  • 27 октомври 2014 21:50

  • 2978
  • 0
Продължава издирването на филмовия продуцент Захари Паунов
© МВР

11-и ден няма ни вест, ни кост от режисьора Захари Паунов. Той изчезна след представянето на филма си "Омбре" на кинофестивала "Златна роза" във Варна. Последни са го видели рецепционистите на хотела във Варна, след което той е потеглил с хондата си към Бургас.

Пред "24 часа" съпругата му Ирина Муратова, с която живеят вече 30 години заедно, споделя, че полицията го издирва по пътя след Бургас. Двамата имат 20-годишен син, студент по компютърен дизайн. "Нямаме никакви новини. Търсят го, но не могат да го намерят, за съжаление. Пътувал е сам, няма кой да каже какво точно е било. Тръгнал е по магистралата за София, минал е покрай Бургас и вече следите му се губят", обяснява Муратова. Тя няма никаква представа какво може да му се е случило. Семейството е жертва на имотна измама в Родопите, но тя отхвърля възможността причината да е в дългогодишните дела.

Съпругът ми никога не е бил заплашван, никога и не сме имали заеми, кредити, нито разправии за пари, посочва тя. По думите й мъжът й нямал здравословни проблеми. "Здрав мъж е, имаше проблеми с кръвното, но редовно си пиеше хапчетата. На тия години всички сме така", казва Ирина Муратова. И допълва, че не е търсила врачки и ясновидци Живеем с надеждата за щастлив край, посочва жената. Във филма му "Омбре", който е и режисьорският му дебют, участват Валери Йорданов, Стефка Янорова, Диана Костова и пр.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2978 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини