Кали стана брутална. Налетя на майката на Вулева с дезодорант и ножица

  • 27 октомври 2014 20:20

  • 7301
  • 3
Кали стана брутална. Налетя на майката на Вулева с дезодорант и ножица
©

В Къщата на ВИП Брадър прагът на поносимост на Кали и Камелия Воче към майката на Албена Вулева отдавна е прекрачен. Людмила отново бе в основата на скандал. Нервите на Кали няма да издържат и тя атакува майката на Албена с остри и грозни думи. Тя стигна по-далеч - започна да я пръска с парфюм, показа Нова телевизия.

Кали беше „назначена“ за чистачка от шоуто и тя изпълняваше мисията си съвестно. Тя дори се оплака, че чистила къщата до 3:00 ч. през нощта. Затова и мърлявите изпълнения на Людмила я докараха до лудост. „Ела ма, мърло. Така ще те залепя, че ще видиш. Руски боклук, крокодил гаден“, бяха сред обичайните реплики на певицата.

За да покаже колко ниска е хигиената на Людмила, тя се закани, че ще я пръска с дезодорант постоянно. „Да не си посмяла да ме пипаш“, сопна се рускинята. „Ей сега ще наредя тая. Един хонорар ще изгори, ама ще си направя кефа“, не се спря Кали. Тя посегна и към ножиците, за да подстриже Людмила, понеже много й падала косата

Отговорът на Людмила не закъсня. Тя нарече Кали „Кинг Конг“, защото още е се е изправила и още векове я делели от това да ходи като истински човек. „Ти си циганка, родена да бъде чистачка“. Тя обаче, сериозно се притесни кучето й да не бъде напръскано с дезодорант. „Напръскай го и ще видиш какво ще те направя аз тебе“, заплаши тя. Певицата пък заяви на съквартирантите, че никога не би наранила животното.

Всъщност Албена Вулева и майка й имат мисия да лазят по нервите на съквартирантите. Заяжданията им на тема чистота са само част от стратегията им.

Междувременно Людмила и Кали стигнаха до там, че да си разменят даже шамари. Двете се нападнаха на вратата на изповедалнята като се плеснаха по веднъж–два пъти. Този път Биг Брадър не изгони никого заради опита им да се сбият. А и съквартирантите побързаха да ги разтърват, преди да се е стигнало до по-сериозна размяна на крошета и шамари помежду им.

Кали дори се опита да привлече и други съквартиранти във войната срещу Людмила, като им каза, че тя си къпе кучето в мивките, където си мият зъбите. Реакция не последва.

Малко по-късно Людмила влезе в банята и се изкъпа, с което затвори устите на съквартирантите, които я номинираха за изгонване заради нечистоплътност.

Зрителите са категорични, че ако някоя от двете групи не си тръгне в понеделник от "ВИП Брадър", истински бой в Къщата ще има.

По-рано Албена сподели на майка си, че обича да докарва Камелия Воче до точка на кипене. Според водещата по този начин тя може да предизвика певицата в изблик на ярост да прояви физическа агресия и да бъде отстранена от шоуто. Стратегия дава своите резултати, защото Воче ще се обърне и срещу останалите съквартиранти. Тя ще ги обвини, че не я подкрепят в конфликта с Албена.

Втората "жертва" на финала на мисия "Демокрация" е Тачо, който ще трябва да обитава стъклен купол заедно със Захажаева. Тя е усвоила до съвършенство изкуството да дразни съпруга на Жени.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7301 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ани

2014.11.01 | 00:27

3
Албена и майка и са пародия на възпитание ,чистота ,обноски и двете са толкова зли и и малоумни ,че може да повърнеш докато ги слушаш и гледаш .Каквато майката такава и дъщерята !!Добре е психиатър да ги прегледа особено майката ,защото нормален човек едва ли би издържал на простотиите които излизат от устата им и на двете !!!!!!!!!
дрисък

2014.10.31 | 22:03

2
Лайнарщина

2014.10.31 | 22:03

1
ГОВНА!

Добави коментар

Водещи новини