Не ни тикайте в съюзи срещу Русия, това е катастрофа, призова Сидеров (видео)

  • 27 октомври 2014 15:57

  • 4639
  • 35
Не ни тикайте в съюзи срещу Русия, това е катастрофа, призова Сидеров (видео)
©

На гробокопачите на Атака предавам един здрав поздрав и им припомням старата българска поговорка – който копае гроб другиму, сам пада в него.

Това обяви от парламентарната трибуна в първия ден на парламента лидерът на Атака Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, който преди експозето си призова да се отстранят символите, които, по думите му, не са легитимни, а именно европейските.

Той припомни и един виц, в който попитали Радио „Ереван“ кои са повече от китайците. Отговорът бил мераклиите.
„В последното десетдневие видяхме толкова много мераклии за власт, че остава въпросът дали могат да се справят с нея“, коментира националистът.

С присъщите си увереност и цветущ език, той се обърна към залата и заяви: „Ако един мъж има еректилна дисфункция, то и най-красивата жена няма да може да му помогне. Ако има политическа дисфункция, то и най-милите преговори няма да помогнат“.

Ние ще бъдем пак в своята функция на коректив, подчерта изрично лидерът на атакистите.
Той съобщи, че Атака вече са внесли в деловодството на парламента символните 43 законопроекта и решения.

Те се отнасят до най-важните въпроси на българския народ, като за минималните доходи, минималните пенсии, връщане на златодобива, изгонването на ЕРП-тата от България, понижаване мораториума върху цената на тока, обясни Сидеров.

Ако политиците отхвърлят тези решения, те ще докажат, че не са отговорни и всичко, което са говорили не е вярно, коментира още Сидеров.

По думите му предложения на Атака са полезни за народа те не са в интерес на олигарси.

На посланиците на страните членки в ЕС ще кажа да прекратят санкциите срещу Русия, защото унищожават своите държави. Те са марионетки на американската политика, продължи Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Крайно време е, по думите му, да се спре васалната политика спрямо Вашингтон.

„Предйте също на вашите лидери, вие посланици на страните членки на ЕС, че не искаме да ни тикате в съюзи срещу Русия, два пъти това завърши с национални катастрофи. Трети път ние в такава няма да влезем“, категоричен бе Сидеров.

Ние ще водим своята народополезна политика. Атака ще стои над мътната река на българската политика като скала, увери първият сред атакистите.

Последвайте канала на

4639 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар
хатакларъ Е ПРОЕКТ НА ДПС

2014.10.31 | 02:07

35
ПОМИЯР ПОМИЯР ПОМИЯР БОКЛУК БОКЛУК БОКЛУК
хатакларъ Е ПРОЕКТ НА ДПС

2014.10.31 | 02:06

34
ПОМИЯР ПОМИЯР ПОМИЯР БОКЛУК БОКЛУК БОКЛУК
bobi

2014.10.31 | 02:06

33
боклук е боко тиквата,разбра ли? Той разказа играта на България, празнувал не знам си колко милиарда! Айде обясни ми го това,нали си мнг опен!
AJ4A

2014.10.31 | 02:06

32
Другарю В.С., напълно те разбирам, че си в тежко състояние, но за мен е крайно НЕПРИЕМЛИВО разни карикатури да се опитват да отъждествяват БОЛШЕВИШКАТА ВЛАСТ НА ДВЕТЕ ЧУЧЕЛА В КРЕМЪЛ с изстрадалия не по-малко от българския народ руски народ!!!! ДВАТА НАРОДА заедно с народите на всички държави от СИВ трябва да се ОБЕДИНИМ и ДА ИЗХВЪРЛИМ ОТ ВЛАСТТА РЕТРОГРАДНИТЕ МУМИИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ЧУЧЕЛА, унищожаващи бъдещето ни ЗАЩОТО ТЕ САМИТЕ СА НЕПРИГОДНИ ЗА ЖИВОТ КАТО ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНИ, ЗА ЖИВОТ ИЗВЪН ВЛАСТТА!!!!

2014.10.31 | 02:05

31
За пореден път се убеждавам ! Сидеров е най - силния български политик ! Няма равен , с класи е над останалите , които са толкова безлични и постни , без политическа физиономия ! Мекотели ! Борисов е мучащо теле !

2014.10.31 | 02:05

30
Блестяща реч на Сидеров и за вътрешната и за външната политика ! Изпълнена с достойна за България политика спрямо РУСИЯ , САЩ и ЕС ! Никой от останалите боклуци няма смелост и самочувствие да застане в защита на българските интереси !

2014.10.31 | 02:05

29
Единственият достоен кандидат за премиер е ВОЛЕН СИДЕРОВ ! А най - добре е да е ПРЕЗИДЕНТ на президентска република БЪЛГАРИЯ !

2014.10.31 | 02:05

28
Тоя келеш волен му спряха турските лири от дпс и сега се мазни за рубли на Русия е изкара с това изказване рубли за едно Варадеро и екскурзия до париж лайното мазно
боби

2014.10.29 | 19:06

27
знаете ли кой създаде недоразумението буда,а? Оня от сарая!Що не говорите сега,а? Мърши с мършите ви - ПРОГЛЕДНЕТЕ!!!!!!!!
ВОЛЕНУГЛУ ХАНЪМАТА НА ДОГАН

2014.10.28 | 14:57

26
АВЕ ДОЛНА КУРВООО ЗА КЪДЕ СИ ВЕ УМИРАШ УМИРАШ

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини