Отвориха АМ Тракия за леки коли

  • 25 октомври 2014 13:48

  • 3246
  • 3
Отвориха АМ Тракия за леки коли
© Булфото

АМ "Тракия" вече е отворена за леки автомобили, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Пловдив.

Пътя бе затворен към 10.00 ч. днес в двете посоки заради "тапа" край Ихтиман. Според полицията движението трябва да се извършва с повишено внимание заради динамично променящата се обстановка. На пътя Асеновград-Бачково има паднали клони и свлачища, спират се временно тежкотоварните камиони. Пътят Троян-Кърнаре е затворен за товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета, уточниха от полицията.

Заради снега е затруднено движението в планинската част на община "Родопи" - започнало е интензивно почистване на пътя за Ситово, Дедево, Скобелево, където снегът е около 20 сантиметра. В община Лъки от снощи има обилен валеж от сняг, по високите части на общината и в с. Манастир снежната покривка е стигнала 60 см; започнало е почистването на пътищата, каза председателят на общинския съвет в Лъки Петър Велков.

За повишено ниво на водата в реките и наводнения в селата Боянци, Козаново и Леново съобщи кметът на община Асеновград Емил Караиванов. В почти всички останали общини има повишаване на речните нива, но на този етап няма опасност от наводнения. Без електричество са населени места в община Лъки и селата в община "Родопи" в Родопите. От пресцентъра на ЕВН съобщиха, че малко по-късно ще имат по-точна информация къде и защо е прекъснато електрозахранването.

Последвайте канала на

БТА
3246 3

Коментари 3

Добави коментар
СЪДИЯТА-МЪДИЯТА

2014.10.26 | 05:48

3
ПАДНАХА 2 СМ СНЯГ И СВЕТА СВЪРШИ, ПАК ЗИМАТА НИ ИЗНЕНАДА

2014.10.26 | 05:48

2
Ако си бяхте свършили работата-да чистите,а не да крадете ,,тапа" нямаше да има и да висим с часове...Как да си оправдая преразхода на време и неспазване на ,,задължителната" почивка като ме спрат от ДАЙ...
onq s konq

2014.10.26 | 05:48

1
БМВ-тата нямат работа по магистралите в такова време.

Добави коментар

Водещи новини