Чистят първия сняг в София

  • 25 октомври 2014 07:40

  • 3824
  • 1
Чистят първия сняг в София
© Булфото

По нареждане на кмета на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска във връзка с валежите от сняг започнаха обработки на улици и булеварди.

Първите обработки са започнали след 4.00 часа в планински райони като Витоша и Панчарево. Фирмите, ангажирани с дейностите по снегопочистване обработват приоритетно опасни и стръмни участъци и улици, по които се движи масовия градски транспорт в Бистрица, Железница, Симеоново, Бояна, Владая, Мърчаево. Възложена е обработка на Южната дъга и на бул.”Алея Яворов”. В останалите райони снегопочистващата техника е в готовност. На 65 местостоянки в различни части на града са разположени общо 134 машини за почистване на сняг.

Градският транспорт се движи нормално по маршрута си. Затруднения имаше в Железница по маршрута на линии 69 и 98, където е насочена снегопочистваща техника. Напомняме на шофьорите да бъдат с автомобили, снабдени със зимни гуми, и да карат внимателно.

Последвайте канала на

БТА
3824 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Аз

2014.10.25 | 11:44

1
Градският транспорт се движи нормално Това е спорно,но да запитам за отоплението,като как се движи?!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини