Воче се скара жестоко с Албена Вулева

  • 24 октомври 2014 21:43

  • 4991
  • 4
Воче се скара жестоко с Албена Вулева
©

Изненадите във "ВИП Брадър" не спират. След като Камелия Воче се скара жестоко с Албена Вулева и майка й, гласовитата готвачка дори изяви желание да напусне шоуто, но в последствие се разубеди. "В очите на някои хора, приятелите ми тук, прочетох желание да не се предавам,ще продължа заради тях докрай", сподели звездата.

Напрежението ескалира, след като Людмила изкоментира децата на Камелия Воче, тема, особено чувствителна за звездата. "Никой няма да ми пипа децата", избухна Воче, докато тъпчеше дрехите и вещите си. Единствено Уош МС се опита да я спре и вразуми. "Не се връзвай. За какво си дошла тука - да може да им купиш нещо, като не можеш, ще те е яд. Ще съжаляваш", опита се да обясни рапърът.

"Оставете ме да си отида, бе хора. Не искам такива парцали да ми споменават имената на децата. Погнусена съм, предпочитам да си тръгна и да си гледам пътя, по който съм вървяла до сега", избухна Камелия, докато майката на Албена Вулева пееше от радост руски песни в градината на Къщата.

В крайна сметка Камелия се оказа единствено сред номинираните за изгонване тази седмица, пише "Всеки ден".

И наред с адашката си Камелия Тодорова, Жени и Тачо и Ели Гигова ще се бори за оставане в шоуто. Една от най-интересните изненади на вечерта се превърна Зорница Линдарева, която събра най-много негативен зрителски вот и за пътви път в историята на шоуто е номинирана от зрителите за изгонване.

Неприличните думи и псувни във "ВИП Брадрър" стигнаха нови висоти. Конфликтът между Камелия Воче, Албена Вулева и майка й достигна крайния си предел. Словестните им престрелки достигнаха до краен предел и се превърнаха не само в спор, но и в психически тормоз. Конфликтът между Воче и Людмила възникна малко по-рано след избора на Камелия и Кали като чистачки, избрани уж по демократичен начин. Заради неспазването на правилата от страна на певицата, която се осмели да се намеси в готвенето, което беше поставено като мисия на хореографа Наско Месечков, бюджетът на съквартирантите беше намален с 10%. Но това се оказа само началото.
 

Последвайте канала на

Нора Виткова
4991 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.10.30 | 10:27

4
Човече много лош сезон! Анти възпитателно.И това куче без навици за хигиена. УЖАСТНОООО
2323

2014.10.30 | 10:27

3
Тази Вулева е отвратителна-наистина цялата и енергия е да причинява гадории на другите
истина

2014.10.28 | 11:06

2
ТОВА ПРЕДАВАНЕ Е -ПОТРЕС !! САМО МАЗОХИСТИ МОГАТ ДА ГО ГЛЕДАТ!!

2014.10.27 | 12:50

1
Вулева,Тачовци ВЪН!

Добави коментар

Водещи новини