Сестрата на Борисов: Дано отново не забият нож в гърба на брат ми

  • 24 октомври 2014 20:45

  • 4123
  • 24
Сестрата на Борисов: Дано отново не забият нож в гърба на брат ми
© Булфото (архив)

Ако правителството е съставено на базата на принципи и няма безпринципни договорки и разпределяне на власт, то би оцеляло и може да съществува дълго. За мен е по-добре да има принципно правителство, отколкото да се върви към нови предсрочни избори. На нас, обикновените хора, това ни омръзна. Това казва в интервю за "Преса" сестрата на лидера на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г д-р Красимира Иванова.

В отговор на въпрос как да състави Борисов принципно правителство, след като в момента най-големият проблем за ГЕРБ е моралният - страхът дали реформаторите няма да ги предадат, д-р Иванова заявява: "Дали ще има предателство, или не, никой не може да каже. За съжаление през годините аз станах доста мнителна. Като сестра и като негов близък човек винаги се тревожа от предателствата. Той е вярващ, духовен човек, но в политически план едно предоверяване би му изиграло лоша шега. На господата от Реформаторския блок бих дала пример от моята професия. Според мен една значителна част от тези господа все още се учат на политика, те са като стажант-лекари. С този статут те не могат да извиват ръце и да учат един професор. Така че когато успеят да съберат толкова доверие, колкото той, могат да поставят условия".

По думите й брат й не е злопаметен и няма да запомни репликата на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и за "чупене на ръчички". "За съжаление, не е злопаметен. Иначе аз щях да бъда по-спокойна. Но той е изключително добър човек. Ние не сме възпитани да бъдем лоши, злопаметни, отмъстителни, реваншистки настроени. Бойко на всичко гледа с добри очи", казва сестрата на лидера на ГЕРБ.

Попитана как ще предпази брат си от предателства от близки хора, д-р Красимира Иванова казва: "Аз лично няма как да го предпазя. Моля се на Господ. Един за всички е. Дано да го ръководи в делата и мислите му. И да го предпази. Когато ходехме на изпити или вършехме нещо важно, нашата майка казваше: „Бог напред, вие след него!“ Но ако отново му забият нож в гърба, ако има предателства, извиване на ръце, това няма да е добре за страната. Всеки човек има предел на търпението си".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4123 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
AJ4A

2014.10.27 | 13:00

24
Кажи си другарю Борисов, кажи си, ние ще те разберем. ЗАЩО може да стане така, че да си заобграден с всякакви полуграмотни индивиди, някои от които с вид на магисталаджийки, но НЕ РАЗЧИТАШ НА НАЙ-БЛИЗКИТЕ ТИ - сестра ти и дъщря ти, която е отвъд океана!!!!
AJ4A

2014.10.27 | 13:00

23
Много ми е интересно едно нещо: В държава, в която всякакви полуграмотни олигофрени или селяндури могат да станат (а неведнаж са ставали) министри, депутати, посланици, шефове на държавни агенции, че дори и шефове на НС или президенти, ЗАЩО другаря Бойко Борисов НЕ СЕ ДОВЕРЯВА НА СОБСТВЕНАТА СИ СЕСТРА????? ЗАЩО тя не иска да му помага в политиката и не иска да заема някакъв отговорен или ръководен пост????? ДА НЕ БИ ДА Е ЗАЩОТО ......... НЯКАКВА СКРИТА РЪКА КОМАНДВА БРАТЧЕТО Й??????
Вълкодрав

2014.10.26 | 15:02

22
Ох сестрата на Бойко ако ми падне,ще разкъсъм половите органи от секс.
Да бе

2014.10.26 | 07:55

21
Какъв гръб?..Какъв нож? Ножът Боце сам си го забива с тъпите си приказки и липса на каквито и да е истински български позиции.

2014.10.26 | 07:55

20
Питам се, в качеството на kakва тази госпожа прави непрекъснато изказвания.Сега е ред и на ЦЯЛАТА рода на Борисов и ние да слушаме с отворена уста.

2014.10.26 | 07:55

19
Питам се, в качеството на kakва тази госпожа прави непрекъснато изказвания.Сега е ред и на ЦЯЛАТА рода на Борисов и ние да слушаме с отворена уста.
гошо

2014.10.26 | 07:54

18
Ей простаци,оставете човека да убива с гранатомет,да "самоубива" и да ни доокраде на спокойствие!БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВЕЧЕ УРИНИРАА НА ТАЗИ ПРАЗНА КРАДЛИВА ТИКВА.
FM

2014.10.26 | 07:53

17
Нож в гърба е курвенска работа. Но да го заплюят в лицето, е това е много по лошо.

2014.10.26 | 07:53

16
Слушай ма , како ! ТИКВОЧА е най - споменавания , тоест най - ПСУВАНИЯ политик в България ! Още преди години стадиони и зали скандираха ПЕДЕРАСТ , ПЕДЕРАСТ ! След това го погнаха с камъни ! Сега го чакат на гюме за по - страшни изпитания ! ГЛУПАВ НАГЛЕЦ ! Щемусейбемамата ! Ще пие БИРА !
човека от народа!

2014.10.26 | 07:52

15
''Винету ''вече го гледах и не ми се гледа пак!!!!!Особено оня с големите уши!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини