Ще продължим да подкрепяме българската аграрна наука, увери Миков

  • 24 октомври 2014 13:57

  • 955
  • 2
Ще продължим да подкрепяме българската аграрна наука, увери Миков
© Getty Images/Guliver

Председателят на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно изпрати поздравителен адрес до Селскостопанска академия София по повод Деня на аграрната наука.

“Изразявам дълбоко уважение към вас, хората, превърнали развитието на селскостопанската наука и на българското селско стопанство в своя съдба. Именно вашите усилия, вашите търсения и постижения пазят жива надеждата да запазим, да върнем  българската слава в селскостопанското производство, да осъществим необходимата модернизация, без да жертваме за това богатството на природата и здравето на хората”, се казва още в писмото на лидера на социалистите, цитирано от пресцентъра на столетницата.

Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно заявява и, че БСП ще продължи последователната си политика за подкрепа на българската аграрна наука и на  Селскостопанска академия, на българското селско стопанство. “В наше лице аграрните институти  и занапред ще  имат партньор, надявам се, и гарант, за това, всички техни предложения за усъвършенстване на нормативната уредба и Закона за селско-стопанската академия да бъдат разглеждани, да  бъдат вземани най-добрите за аграрната наука и за България решения. С разбиране за важността на вашия труд, ще се стремим законодателната ни инициатива и парламентарният ни контрол, а също и усилията ни на местно равнище, да осигурят по-добри и перспективни условия за вас и за другите водещи образователни и научни центрове на страната”, завършва председателят на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Последвайте канала на

955 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
305

2014.10.24 | 23:02

2
а, какво стана с опитните станции г-н Миков, за една година ги разхвърлихте на неграмотни "предприемачи", срещу какво ???
Гледам и не вярвам на очите си

2014.10.24 | 20:08

1
Я Мики Маус е леко трезвен.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини