Георги Христов покори Русе

  • 24 октомври 2014 12:49

  • 1664
  • 0
Георги Христов покори Русе
©

Концертът на Георги Христов снощи в новата мултифункционална зала в Русе „Канев Център” се превърна в най-успешното културно събитие от самото й откриване по думите на нейния мениджмънт.

Почитателите на поп иконата в пълния салон останаха поразени за пореден път от феноменалния му глас, прочувствените изпълнения, безупречната визия, огромния енергиен заряд… всичко онова, което ги привлича към неговото изкуство и което ги кара отново и отново да пропътуват страната, за да присъстват на всеки нов концерт. Факт е, че Георги Христов е единственият български поп певец, който поддържа своята концертна дейност, като в същото време е безкомпромисно критичен към изявите си, работи изключително и само на живо със своя бенд – нещо, с което почитателите му са наясно и затова не пропускат нито една възможност да се насладят на фантастичните му лайфове.



И този път Георги Христов се бе погрижил да има музика за всеки вкус – за душата и сърцето, за доброто настроение, за ценителите. Певецът умело редуваше лирични балади и динамични денс парчета, красиви акустични изпълнения на златните си хитове „Следи”, „Искам да съм сам”, „Животът е измама”, „Сезони”, фолклор и класика… Програмата, която предложи, бе своеобразен калейдоскоп на изумителното жанрово и стилово разнообразие на репертоара му, на неговите вкусови предпочитания към музиката, изкуството и класата в тях. А също и на безграничните възможности на неговия талант и глас, професионализъм и съвършенство.

Георги Христов получи цветя от отдел „Култура” на Общината като специален комплимент за това, че включи Русе в Националното си турне – 2014г.



Страхотната изненада и подарък за публиката тази вечер бе предпремиерното изпълнение на пилотния сингъл „Изгарям” от предстоящия албум на музиканта. Премиерата му в национален ефир бе на 1 октомври – Международния ден на музиката, а песента веднага се наложи като безусловен хит. Най-голямото доказателство за това бе, че цялата зала я знаеше наизуст и пееше заедно със своя любимец.

Официалната премиера на сингъла „Изгарям” и на новия албум на Георги Христов, който ще носи същото име, е на 26 ноември в зала 1 на НДК. На гала концерта в София почитателите на певеца ще имат шанса да чуят всички нови песни от албума „Изгарям”, който излиза на пазара в деня на събитието. Билетите за концерта са в продажба на касата на НДК и в мрежата на Ивентим.
Гала концертът няма да бъде заснет и излъчен в национален ефир, за което Георги Христов безкрайно съжалява. Феновете му ще могат да видят неговия спектакъл единствено на живо в деня на самото събитие.

Последвайте канала на

1664 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини