Семейство сатанисти създават бебето на злото

  • 24 октомври 2014 09:42

  • 4243
  • 5
Семейство сатанисти създават бебето на злото
©

Млади сатанисти кръщават детето си Луцифер за ужас на гражданските служби в Русия. В едномилионния индустриален град Перм, в подножието на Урал, живее странно семейство, пише в. "България днес".

Наталия и Константин Меншикови са почитатели на Дявола и стриктно изпълняват всичко канони на сатанизма. Мъжът се носи в задължително черно облекло, прическа в неоготически стил и купища желязо по себе си. А жената е нашарена с татуировки и боядисва косата си в крещящо цветове.

Наташа и Костя се ожениха преди няколко месеца и шокираха общинските служители, като се появиха на подписването подобаващо провокативно, Булката все пак е намъкнала подобие на венчална рокля, върху която сложи черно бюстие. В ролята на обувки влязоха грубите, но неотменими кубинки. А младоженецът прилича на съвременно копие на Адолф Хитлер - с перчем като на фюрера, а най-забележителното е вратовръзката, която изобразява нож.

Скоро след незабравимата сватба дойде и другото очаквано събитие - раждането на наследника им. Бебето е момче и получи подобаващо име Луцифер. "Аз исках то да се каза Луциан, а Костя настояваше за Луцифер. Но раждането беше изключително тежко и обещах, ако детето оцелее, да го кръстим Луцифер", споделя "дяволската" майка.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4243 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
уточнение

2014.11.19 | 18:25

5
тая ми прилича по- скоро на някоя облечена от дрипшоп
анти хитлер

2014.11.19 | 18:25

4
мали какви има по света изруди тез трябва да живеят в гората а не в града
...

2014.11.19 | 18:25

3
 Аз пък не виждам нищо толкова лошо, има толкова много Християни, които са направили такива мизерии, че... Хубаво е човек да вярва в нещо, независимо в какво. Ако почитат Сатаната, но не правят нищо лошо, защо не?! Мисля, че обидите към семейството са излишни, не ги познаваме все пак. А пък това с прическата и черните дрехи дори няма да го коментирам, минете пред НДК примерно и ще видите десетки младежи облечени в черно, със странни прически, до колкото знам-хипстъри.
До този който не виждал нищо лошо...

2014.10.27 | 16:25

2
ТИ ЛУД ЛИ СИ ВЕ?!?!?

2014.10.26 | 17:56

1
ИМА ПСИХИАТРИ ЗА ТАКИВА.

Добави коментар

Водещи новини