Беднякът-милионер продал имотите си и отишъл да гуляе на морето (видео)

  • 24 октомври 2014 09:08

  • 14675
  • 6
Беднякът-милионер продал имотите си и отишъл да гуляе на морето (видео)
©

Може да се върнете назад в историята и да видите, че адвокатът, на който съм дарил имоти, е бил адвокат на майка ми. Искам да ми върнете имотите.

Така беднякът-милионер от Пловдив Милен Паунчев се обърна към Антон Арабаджиев в сутрешния блок на ТВ7.

Припомняме, Паунчев стана известен като бедняка-милионер, след като имаше 8 милиона и ги изгуби за 6 месеца. Той твърди, че е измамен и така остава без имотите си, като основно обвинява за това Антон Арабаджиев, той бил участник в измамна схема с имотите.

Арабаджиев обаче поиска да уточни, че познава Паунчев от бензиностанцията си. Беднякът-милионер отивал да зарежда много път различни луксозни автомобили, първият, от които „Ауди А8“.

Това беше силно казано приятелство, побърза да уточни Арабаджиев и го определи по-скоро като познанство.

Никога през живота си не съм правил на Милен Паунчев какъвто и да било подарък, най-малко скъпи автомобили, както се твърди. Аз на карам скъпи автомобили, категоричен бе набеденият.

На слуховете, че е давал на Милен опиати, Арабаджиев увери, че никога през живота си не е употребявал наркотици и определи твърденията като пълни глупости и лъжи от страна на Милен Паунчев.

Антон Арабаджиев разкри, че два или три дни след смъртта на родителите си, Паунчев продава имотите си и отива да гуляе на морето.
Това обаче беднякът-милионер определи като пълни глупости.

Земите са в регулация и са в регионите на града, допълни той.

Защитници на набедения Антон Арабаджиев обаче твърдят, че част от земите си Милен Паунов бил продал на други лица, а не само на Арабаджиев. „Милен продава къща с имоти на Арабаджиев, а след няколко месеца иска да си спаси имотите, какво иска да спасява“, недоумяват те.

От страна на Арабаджиев се твърди, че Милен е правил дарения на имоти, поредица от дарения, но сделките са направени от лица, които нямат нищо общо със себе си.
Да ми върне парите, призова той бедния милионер.

Последвайте канала на

14675 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
?

2015.07.02 | 17:27

6
Защо му е да прави дарения на имоти се питам?
12345

2015.05.18 | 20:31

4
Най-добре е да приеме,че са го преметнали и не става определено за бизнес.Може да се пробва като пастир.Мисля че е подходящ за кариера като тази!!

2015.05.18 | 20:31

5
Не,просто няма държава,няма и наказания за престъпилите закона,затова си позволяват и такива измами,това е истината.

2014.10.25 | 18:34

3
Ako vsi4ko e bilo nared s pokupkoprodajbata,nadali tozi 6te6e da protestira i si tarsi imotite,a advokatite sa obigrani s vrazki i nadali 6te spe4eli bitka sre6tu advokat,moje bi zatova i se e obarnal kam mediite.

2014.10.24 | 18:25

1
Стига с тези глупости. След сделките имаме смяна на собственост която се регистрита в съда, нотариуси и т.н. Ако имаме сделки то те са с подписите на съответните лица-собственици или оправомощени лица. Точно от тук трябва да се тръгне и ще стане ясно. Ще е нужна и графологическа експертиза за доказване на подписите естествено. Може да се окаже че има замесени много лица на различни нива с много пари за подкупи и т.н.

2014.10.25 | 18:31

2
Така е на теория,но не и на практика,заплашили са майка ми крещейки ѝ,която е болна и на легло и тя се подписва против желанието си,преписвайки пари и имоти на брат ми,а след това плачеше,така постъпиха и с чичо ми,преди да почине от рак,така че тези ги говори на шапката ми.Юристите са в тези далавери и се прикриват един друг.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини