Член на НС на БСП: Време е хора като Дъбов да подадат оставка

  • 24 октомври 2014 09:01

  • 1516
  • 2
Член на НС на БСП: Време е хора като Дъбов да подадат оставка
©

В интервюто на Димитър Дъбов, освен скандални изказвания като това, че БСП живее в паралелна реалност, има и супер скандални неща от сорта на това, че БСП е загубила изборите защото е проевропейска партия, което не смятам, че е близко до логиката, камо ли до истината.

Това каза в интервю за БСП членът на Националния съвет на БСП Кристина Сидерова. Тя припомни, че организацията в Габрово е поискала Кирил Добрев за водач и е постигнала добър резултат на изборите, който социолозите не са очаквали. "Кирил Добрев е безкрайно откровен човек. Кандидатите от листата на БСП също са много откровени хора. Говорихме откровено с хората. Не сме ги лъгали и не сме се оправдавали.Признавахме си грешките, но и показахме това, което направихме за тази 1 година – макар и малко, но реални неща, добри, направени в икономиката и в социалната политика", каза още тя.

Според Сидерова, преди да има евентуално партньорство с ГЕРБ по германски модел, партията трябва да направи допитване сред членовете и симпатизантите си, подобно на социалдемократите в Германия. На пленума в неделя ще бъде поискана оставката на зам.-председателя на партията Димитър Дъбов, каза тя. "Мисля, че е време хора като Димитър Дъбов да си подадат оставката, да има промяна в членовете на Изпълнителното бюро, която обеща и на председателят Михаил Миков", завърши Сидерова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1516 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.04.05 | 20:21

2
РЪКОВОДСТВОТО СЕ РАЗЛИЧАВА МНОГО ОТ ЧЛЕНСКАТА МАСА И СИМПАТИЗАНТИТЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ , ВОЕННИЯ СЪЮЗ , КРИМ , УКРАЙНА , САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ , БАЗИТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ, ЗАЩИТАТА НА ИКОНОМИКАТА , ДЪРЖАВНАТА , КООПЕРАТИВНАТА И ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ....

2014.10.24 | 09:37

1
Всички в Европа.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини