Chivas дава 1 милион долара за идеи (видео)

  • 23 октомври 2014 20:01

  • 1930
  • 1
Chivas дава 1 милион долара за идеи (видео)
©

Днес легендарният уиски бранд CHIVAS REGAL поставя началото на мащабната инициатива “THE VENTURE” в търсене на най-добрите бизнес проекти със социална значимост от 14 страни, които ще спечелят 1 милион долара.

България, Чили, Китай, Колумбия, Мексико, Бразилия, Япония, Южна Африка, Тайланд, Украйна, Уругвай, САЩ, Великобритания и страните от Персийския залив бяха избрани благодарение на своя потенциал да предложат социалнозначими проекти от общо 160 държави в света и получават шанс да излъчат свой победител, който ще участва в глобалния финал на състезанието в САЩ.

Всички 14 финалисти от страните - участнички в проекта ще бъдат поканени на едноседмичен тренировъчен лагер в Силициевата долина в Калифорния, където ще имат шанса да работят с водещи лидери на компании от технологичния бранш, а техни ментори ще бъдат професионални експерти.

В края на престоя им САЩ за реализация на всички идеи ще бъдат разпределени 1 000 000 долара, като един екип ще спечели голямата награда, а именно усвояване на 750 000 долара.

В състезанието могат да участват всякакви предприятия – от стартъпи и социални предприемачи до големи компании с идея за социално значима кампания. Единственото ограничение за кандидатите е да имат навършени 25 години. Българските кандидати могат да се регистрират за участие на официалния сайт на кампанията – www.theventure.com до 9 януари 2015 г.

Повече четете тук

Последвайте канала на

Novini.bg
1930 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
хехе

2014.10.24 | 11:07

1
Чивас да си еб*в*т майката, скъпо и в същото време гадно уиски.

Добави коментар

Водещи новини