Добромир Гущеров: Трябва ни национална коалиция на съгласието

  • 23 октомври 2014 18:55

  • 1683
  • 3
Добромир Гущеров: Трябва ни национална коалиция на съгласието
©

Тази пъстрота, която се случи след изборите, трябва да бъде разчетена много правилно. Десни лансират леви идеи, а леви – десни. В преговорите се чуват клишета, които не са актуални в момента в България. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ бизнесменът и бивш депутат от БСП Добромир Гущеров.

Следващо правителство не може да оправи България в онзи смисъл, който всички залагат. Предстои ни един много важен дебат в обществото. То е разделено на много групи, не само етнически, а на възрастни и млади, на такива, които създават и такива, които не създават и т.н. Ние нямаме национални идеали, нямаме консенсус в обществото, посочи Гущеров.

Пред България стои един много сериозен диспут за единението. На България трябва коалиционно правителство, но такова, което да каже истината на народа за икономиката. Трябва да има национална коалиция на съгласието, подчерта бившият депутат от БСП.

По думите му основните проблеми у нас са, че има несигурност и незащитена частна собственост.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1683 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Един

2014.10.24 | 20:23

3
Та, пак не разбрах, в крайна сметка, колко са гласували и колко са, не гласувалите!?! Защото, не гласувалите какъвто съм и аз, също са дали своя вот, против избирателния закон и против политическите, п-р-о-с-т-и-т-у-т-к-и, които ни управляват- крадът и унищожават, вече толкова години, все едни и същи негодници!!! ЗАЩО НА МАЛКА И ЗАГИВАЩА БЪЛГАРИЯ, И СА НЕОБХОДИМИ 240"народни представители"- лакоми и ненаситни, предателски свини!?! 240 !!!???!!!

2014.10.24 | 20:23

2
Такива капути като теб, нямат право на изказване на мнение. Всички,които не гласуват тласкат България към гибел.

2014.10.24 | 20:23

1
Проблема е, че като не си гласувал си дал гласа си на Турците. Много си тъп за да ти обяснявам по нататък.

Добави коментар

Водещи новини