JYSK Пловдив с нова датска концепция

  • 24 октомври 2014 10:09

  • 2500
  • 0
JYSK Пловдив с нова датска концепция
©

JYSK е от водещите фирми в света с повече от 2100 магазина в над 36 страни. Датската компания е служила вярно и на своите клиенти от Пловдив и околностите през последните 9 години.

Есента винаги ни радва с красиви промени, свежи идеи и внася неповторим уют в жилището на всеки. През този сезон магазинът на JYSK също ще изненада своите верни клиенти с напълно нова концепция. На 23 октомври /четвъртък/ датската компания ще преотвори врати на обновения магазин на улица Недко Каблешков №2.

"Работя в JYSK още от отварянето на магазина и старата концепция ще ми липсва, но наистина се вълнувам за новия й вид! Освен че всичко е ново, магазинът вече ще се забелязва много повече, а интериорните промени ще превърнат пазаруването в незабравимо преживяване. Винаги сме предлагали отлично качество на ниски цени на всички, които искат да добавят нотка скандинавски стил в своя дом, ето защо нашите клиенти трябва да са нащрек за невероятни нови серии с мебели”, споделя управителят на магазина Боряна Димова.

Магазините на JYSK предлагат широка гама от легла, матраци, завивки, канапета, кухненски маси и столове, домашни потреби, текстил за дома и градински мебели, и всичко това на достъпни цени, благодарение на разумна и коректна покупателна способност. Наскоро компанията замени радиорекламите си с онлайн реклама, за по-широк обсег и повишаване представата на хората.

В деня на официалното откриване ще предложим на всеки клиент малка закуска от кафе и кроасан, 250 възглавници за първите 250 души направили покупка над 20 лева и много щури оферти.

***
JYSK GROUP води началото си от Скандинавия, първият магазин отваря врати в Дания през 1979-а. Днес JYSK GROUP има над 2 100 магазини и повече от 18 500 служители в 36 държави. В Германия и Австрия носи името Dänisches Bettenlager, а в останалата част от света се нарича JYSK.

JYSK GROUP се стреми да се утвърди по целия свят, предлагайки уникални оферти на своите клиенти. Основателят и собственик на JYSK GROUP е Ларс Ларсен, който притежава и веригите за продажба на мебели Bolia.com, IDEmøbler и ILVA и редица други компании. Оборотът на LARS LARSEN GROUP възлиза на 2,9 милиарда евро.

Последвайте канала на

Novini.bg
2500 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини