ГЕРБ и Патриотичният фронт пред подписване на управленска програма (видео+снимки)

  • 23 октомври 2014 15:37

  • 12963
  • 166
ГЕРБ и Патриотичният фронт пред подписване на управленска програма (видео+снимки)
© Булфото

ГЕРБ и Патриотичния фронт (ПФ) са пред подписване на програма за стабилно управление, стана ясно след продължилата повече от три часа среща в централата на ГЕРБ.

Днес при обсъжданията по нашата програма от 94 точки имаме около 90% съвпадения, обяви съпредседателят на ПФ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Имаше допълнително съгласуване по четирите точки, по които имахме различия при първите преговори. Буквално сме пред подписване на програма за стабилно управление. В бъдеще ще следим дали ще има отклонения по изпълнение на програмата, добави той.

Симеонов отрече публикациите в медиите, че ПФ ще иска министерски кресла в замяна на подкрепата си. Нито Красимир Каракачанов ще става министър на отбраната, нито Поли Карастоянова ще става министър на туризма. Засега политически фигури от ПФ няма да участват в бъдещия кабинет, подчерта съпредседателят на Патриотичния фронт.

Членът на преговорния екип на ГЕРБ Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. определи дискусията като ползотворна. По време на срещата са обсъдени и възможностите за подкрепа, която ГЕРБ може да получи от ПФ. Стигнахме до разбирането, че тази подкрепа може да бъде изразена с подписване на програма за управление, каза Бъчварова и уточни, че тази подкрепа няма да е на цената и с ултимативното изискване за персонално участие. Детайлите по програмата ще бъдат оповестени по-късно. Това е формата на коалиционен ангажимент. По същество нямаме различия по съдържанието на приоритетите в програмата. Имахме само различия по формулировката им, обясни тя.

Имаме разбирания по ключови въпроси, както и по конкретните най-важни мерки, които следващото управление трябва да предприеме по отношение на КТБ, финансовата  стабилност, енергийната система, каза Бъчварова и допълни, че приемат настояването на ПФ за ревизия на енергетиката.

От Патриотичния фронт са категорично против участието в управлението на партията на Корман Исмаилов НПСД, част от Реформаторския блок. Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 обаче обясни, че ПФ не е против участието на реформаторите в бъдещото правителство.

Попитана как ГЕРБ, като част от ЕНП, приема участието на националистическа партия в управлението, Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. посочи, че те възприемат ПФ като патриотична партия. Тук Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 обяви, че Патриотичният фронт ще предложи въвеждането на час по родоюбие в училищата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
12963 166

Свързани новини

Коментари 166

Добави коментар
AJ4A

2014.10.25 | 08:08

162
До всички ОЛИГОФРЕНИ, които гласуваха и специално до тези от тях, които гласуваха за т.нар. Реформатори и т.нар. Патриоти: Е, драги ми наивници, още ли вярвате, че с избори можете да махнете червения тумор от умиращото тяло на милата ни Родина????? Е, драги ми наивници, нали щяхте да пренаредите другарката Кунева, а вместо това май министър на външните работи ще я направят!!!! Е, драги ми полуграмотни селяндурчета, нали вашите патриоти щяха да махат българомохамеданите от властта, ама май ще правят коалиция с РБ, в който е партията на Корман Исмаилов???? ВСИЧКИ ВИЕ сте ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ, ВИЕ предадохте милионите българи, които едвам свързват двата края и живеят в безправие вече 70 години и ЗАРАДИ ОЛИГОФРЕНИ КАТО ВАС ще се чудят как да свързват двата края и да оцеляват още няколко години!!!! Като вървят нещата, гласувалите за т.нар. десни ще получат ченгета и комунисти за министри, а гласувалите против етническите партии ще получат коалиция с партията на Корман Исмаилов!!!! НЯМА ДРУГИ ТАКИВА ОЛИГОФРЕНИ И ПРЕДАТЕЛИ КАТО ВСИЧКИ ВАС!!!!
AJ4A

2014.10.26 | 12:55

166
А накрая току вижнегласно се включили и БСП-то и АБВ-то, че управляващите се обединяват покрай общият им интерес - да не загубят властта, че загубят ли я, току виж загубили свободата или направо живота си, а за разлика от тях, обикновените хора в България НЕ МОГАТ И НЕ ИСКАТ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ СРЕЩУ ОБЩИЯ СИ ВРАГ, че е в пъти по-лесно да целуваш краката на някой от това ...... да си честен, трудолюбив и почтен българин!!!! СРАМ И ПОЗОР!!!!

2014.10.25 | 13:25

165
УМНИ МЪЖЕ,ЗНАЯТ КОВО ИСКА НАРОДА! БРАВО ДЪЛГОСРОЧЕН УСПЕХ ЗА ВАС И ЗА БЪЛГАРИА!!!!

2014.10.25 | 08:09

164
Според мен,това е много глупава постъпка от страна на ПФ,че отказват министерства и лостове в държавата,отчитам го като грешка.
qrgq

2014.10.25 | 08:09

163
Що Атака преди 5 год., що новите "патриоти" днес - разлика никаква... Намерили общи черти с ББ - лакомията за власт - нищо друго. Горките избиратели, кога най-после в БГ ще има националноотговорна партия? Стига производни на ДПС!
Събудете се БЪЛГАРИ! Да живее ПФ

2014.10.24 | 22:09

161
АТАКА е създадена през 2005 година от ДПС, на сметката на Волен Сидеров е прехвърлена сумата от 1 600 000 лева от секретаря на ДПС Ахмет Емин, след това Доган убива Емин за да заличи следите си! АТАКА са турски проект, за създаване на етническо напрежение в България, с цел разцепване на България! СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО - АТАКА ТУРЦИ СТЕ!

2014.10.24 | 22:09

160
Още едно управление на престъпниците герб ще бъде пагубно За българия

2014.10.23 | 20:37

130
напротив ГЕРБ строят, за разлика от друите еничари

2014.10.24 | 22:08

159
Господ забавя но не забравя , Волен излезе 100% прав за този измекяр ,макар и да не съм атакист
Любо Ангелов член на ПП АТАКА

2014.10.24 | 18:27

158
Иде ми от яд, да си изям малката черна пишка, че ПФ мина АТАКА

2014.10.24 | 14:17

157
Тоя цирк, колко ще го протакват още? Всеки знае, че накрая ши го лапнат на Тиквата щот от Тел Авив, Бръксел и Вашингтон така казват.
BOIKYYGLY HANUMATA NA DOGANG GALTA TURSKA SPERMA

2014.10.24 | 14:16

156
TEZI PARTII VSIZKI RABOTQT ZA TURCIA-KURVATA BOIKYYGLY E JENATA NA DOGAN-STE VI NAPULNI SAS DJAMII-VSIZKI TIQ SA TURCI-BOIKO OBRA BANKATA I KUPI NA CVETELINA PARAXOD----GLASUVAITE PAK ZA TIKVI TUPI I BANDITI...........

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини