Организатор на протестите за КТБ: Иван Искров е вреден за обществото

  • 23 октомври 2014 13:41

  • 1461
  • 4
Организатор на протестите за КТБ: Иван Искров е вреден за обществото
© Булфото

БНБ гони техническия фалит на КТБ.

Това каза за БНР Борис Михайлов, организатор на протестите пред КТБ. "Много интересен факт е, че методиката за изчисление беше сменена. Докладът е към 30-и септември. Ние искаме анализът да е към 31-ви октомври. Ако се направят изчисленията към 31-ви октомври, тази дупка не може да бъде 4 млрд. Тази дупка ще бъде много по-малка", каза още той. "БНБ умишлено създаде този финансов и инвестиционен климат в страната. Ако приемем, че БНБ досега ни е лъгала и мамила за всичко – беше обявено на хората, че тази банка е една от най-добрите в страната, до последно не продаваха ценните книжа на банката, което означаваше, че банката все още не изпитва ликвидна криза. Същевременно в момента, в който решат да фалират банката, защото това беше целта на БНБ и те много умело го направиха. БНБ се измъкна от всякаква отговорност", допълни Михайлов.

Според него първото решение, което трябва да вземе новото Народно събрание е да се смени Управителния съвет на БНБ. "Тези хора са вредни за обществото. Управителят Искров е вреден за това общество", категоричен беше Михайлов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1461 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Буров

2014.11.03 | 10:49

4
А знаете ли колко му пука на Искров и на тези зад него? Щом успяха да крият ситуацията с КТБ 3 години, а после проточиха "одита" колкото беше необходимо за да я фалират...мислите ли наистина, че им пука?
pepi

2014.11.03 | 10:49

3
За 25 години видяхме, че на никой не му пука за обикновените хора в държавата ни. Целта е да няма българи, които да си търсят правата, които да не роптаят, а да се съгласяват с всичко, което ни поднасят: 1. Ниски заплати 2. Ниски пенсии 3. Високи цени на електроенергия 4. Високи цени на лекарства 5. Банково обирджийство и т.н.и т.н.
БУТАЧА

2014.10.24 | 06:28

2
СМЪРТ ЗА КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ КОПЕЛЕТА,ЕВАЛЛА НА ГЕОРГИ ЖЕКОВ,ТОВА Е ЧОВЕКА И ПАРТИЯ БАП

2014.10.24 | 06:27

1
Добре бе, никой не говори, какво ще се случи с хората които направиха това? Защо се мълчи а не се заключат всички и да бъдат осъдени + това да върнат и парите? Бареков, Пеевски, Василев, Искров и т.н. Замазват очите а хората и това е, няма проблем. ???????????

Добави коментар

Водещи новини