Джигит налетя да бие шофьор от градския транспорт, счупи стъкло на автобуса

  • 23 октомври 2014 12:43

  • 2113
  • 0
Джигит налетя да бие шофьор от градския транспорт, счупи стъкло на автобуса
©

Задържан е 26-годишен бургазлия, счупил стъкло на автобус от градския транспорт след предотвратен пътен инцидент. Това съобщиха от ОД на МВР – Бургас.

Вчера около 20.35 часа в района на кръстовището до бл. 446 в ж.к. „Меден Рудник” водач на лек автомобил „БМВ” с бургаска регистрация е счупил прозорец на автобус на Община Бургас, пътуващ по линия 211. Служители от Четвърто Районно управление „Полиция” – Бургас са задържали 26-годишния с инициали Т.Т. от Бургас, който направил пълни самопризнания. Причина за действията му е отнемане предимството на автобуса, управляван от 54-годишния с инициали И.Ш., който спира рязко за да не допусне пътнотранспортно произшествие с лекия автомобил.

„БМВ”-то подминало автобуса и го засякло. От предната дясна врата излязъл Т.Т. и започнал пререкание с И.Ш. В яростта си бургазлията счупил страничното стъкло от страната на водача на автобуса, след което се качил и се оттеглил с „БМВ”-то в посока околовръстният път на комплекс „Меден Рудник”. Установени и разпитани са свидетели - очевидци на инцидента. Извършен е оглед на автобуса. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2113 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини