Осъдиха австралийски педофил, благодарение на виртуално момиченце

  • 23 октомври 2014 10:53

  • 1537
  • 0
Осъдиха австралийски педофил, благодарение на виртуално момиченце
©

Австралиец стана жертва на виртуалната филипинка Суити, създадена от холандска благотворителна организация, Би Би Си.

Мъжът бил осъден на базата на опита му за сексуален контакт с убедителното дигитално изображение на 10-годишно момиче. Информацията за над хилядата души, които са се свързали със Суити, беше предоставена от полицаи от цял свят. Предполага се, че австралиецът Скот Робърт Хансен е един от онези, които са карали Суити да прави секс пред уебкамера за пари, пише в. "Телеграф".

Осъденият е пледирал "виновен" в сексуални престъпления пред окръжния съд в Брйзбейн. Той е признал, че е пращал свои неприлични снимки на Суити, че притежавал снимки на сексуални злоупотреби с деца и че не се е съобразявал с ограниченията, които са му наложени като регистриран нарушител. Хансен отнесе едногодишна присъда и задължително подлагане на терапия за сексуални престъпници.

Би Би Си разпространи и откъси от диалозите му с виртуалното дете. Хансен започва с въпроса "Наистина ли си на 9 години?". Операторът отвръща: "Да". Австралиецът продължава с: "Обичам азиатки, ти навита ли си за малко... екшън?" и "Гол съм - виждала ли си гол мъж преди?". В този момент включва уебкамерата си и мастурбира пред детето, което смята за истинско.

През ноември 2013 г. холандският клон на неправителствената организация "Земя на хората" съобщи, че е създала компютърно 10-годишно момиченце, като целта е да привлича педофили от цял свят, готови да платят, за да я видят чрез монтирана уебкамера как се отдава на сексуални актове.

"Казвам се Суити съм на 10 години. Живея във Филипините. Всеки ден трябва да сядам пред камерата на компютъра и да си говоря с мъже. Както го правят десетки хиляди други деца. Мъжете ме карат да се съблека и те също се събличат. После играят с тялото си и ме карат и аз да играя с тялото си. Щом изляза онлайн, и те идват при мен."
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1537 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини