Кметът на Кюстендил: В понеделник блокираме централата на ДПС

  • 23 октомври 2014 10:33

  • 2220
  • 3
Кметът на Кюстендил: В понеделник блокираме централата на ДПС
© Булфото

В понеделник ще блокираме централата на ДПС. Няма да допуснем Александър Методиев да положи клетва като народен представител. Това заяви пред Нова телевизия кметът на Кюстендил Петър Паунов.

"В понеделник ще отидем и в парламента и ще внесем 100 000 подписа и искане за мажоритарна избирателна система", каза още той.

"Няма да се откажем докато няма мажоритарна система и докато този мандат не бъде оттеглен", заяви Паунов. "Решението е в 10-ти МИР кандидат за народен представител от ДПС да не полага клетва, това е възможно според Изборния кодекс", заяви Паунов. Според него в случая математическата система за мандатите не е приложена правилно и ДПС трябва да изчака решението на Конституционния съд за това как точно трябва да се разпределят гласовете за тях от чужбина.

"Проблемът в Кюстендил е на ДПС, проблем е, че депутат от ДПС се излъчва с 800 гласа", заяви Паунов. "Бат Сали не трябва да влезе в парламента, защото не го е заслужил, трябва да влезе някой друг от ДПС", каза той. "Това е двойкаджията и на партията и на района", смята кметът на Кюстендил.

Вчера лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в обяви, че Александър Методиев няма да бъде оттеглен.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2220 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
7777

2014.11.27 | 19:59

3
Този казус ме кефи много защото показва истинското лице на ДПС. Подкрепям хората от Дупница и Кюстендил
БКП

2014.11.27 | 19:59

2
Оказа се че Българи са останали само в Дупница и Кюстендил в цялата страна ДПС не пречи на никой друг пък после защо сме потурчени ето защо
Продажна Отрепка от Юруш

2014.10.25 | 14:25

1
Сидерасти --- да защитим колегата си от братското ДПС Бат Сали !! Яшасън , Хахо ефенди !! Чок яша !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини