Деси Слава: Татко ме пребиваше

  • 23 октомври 2014 10:14

  • 5327
  • 3
Деси Слава: Татко ме пребиваше
©

Фолк дивата Деси Слава крие жестока семейна драма, научи „Всеки ден". Звездата, която отскоро се вихри като част от журито на музикалното шоу „България търси талант", е имала изключително трудно детство, белязано със скандали и домашно насилие.

Преди родителите й да се разведат, когато певицата е на невръстната възраст от 6 годинки, баща й системно пребивал нея, сестрите й, а често посягал и на майка им. „Знам какво е да си жертва, да нямаш сигурност. Не пожелавам на никого да гледа как пияният му баща всяка вечер крещи за всичко, бута, чупи и нагрубява всички наред. Не искам никога да се чувствам по този начин, да треперя кога и за какво ще е следващият шамар или ритник. Никога няма да допусна това в живота си отново", спомня си блондинката.

Деси още помни деня, в който майка й, с посинено око, най-накрая събира смелост да напусне насилника и да се изнесе от семейното жилище. „Няма да забравя момента, в който баща ми натъпка всичките ми дрехи и играчки в един чувал. С едната си ръка влачеше багажа ми по улицата, а с другата дърпаше мен, водейки ме към новата квартира на майка ми, която тогава беше на ръба на мизерията", коментира звездата. Заради преживяното в детските си години гласовитото миньонче цял живот не се разбира с родителя си и недоверието, което изпитва към него, се отразява и на отношенията й с мъжете.

„Дълги години не можех да се отпусна и да излея сърцето си пред никого. Не бях способна на интимност, близост. Зарко е човекът, който ми дава сили и сме много щастливи", коментира певицата. Най-голямата лична драма на фолк дивата обаче е, че въпреки всичко, което й е причинил, не успява да се сдобри с баща си, преди той да почине. „Мъка ми е, че не успяхме да се сбогуваме, защото бяхме скарани, когато той си отиде. Въпреки всичко исках да му простя, за да продължа напред", не крие болката си звездата.

Последвайте канала на

Novini.bg
5327 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.10.28 | 07:59

3
А стига сте ни занимавали с ти`я к.рвентии - едната я е.али, другата я бъхтали, третата я не знам к`во си... ай сиктир, само те са имали "тежко" детство! И как пък всички изведнъж се решиха да го споделят чак сега?!
Великия

2014.10.27 | 21:29

2
Бла-бла-бла .... оди се застреляй и готово , кво ривеш.......
ahmed..1

2014.10.27 | 21:29

1
kurvi glezeni lapate na den po pet huya iposle karate naroda da vi sijalyva

Добави коментар

Водещи новини