Пиргова напусна със скандал сутрешния блок на ТВ7, Вучков почти скочи на бой (обновена+видео)

  • 23 октомври 2014 09:14

  • 16410
  • 34
Пиргова напусна със скандал сутрешния блок на ТВ7, Вучков почти скочи на бой (обновена+видео)
©

Люто спречкване се разрази в сутрешния блок на ТВ7, което принуди политологът Мария Пиргова да напусне студиото.

Причина за това стана съвместното й гостуване с журналиста Георги Жеков, който поздрави на влизане водещите, нея и зрителите със „Здравейте другари и другарки, роби на комунистическия режим“.

„Благодаря, че ме поканихте, а не постъпихте като комунистическата подлога Сашо Диков“, продължи той.

Тук Пиргова изрази крайното си възмущение от тона на субеседника си и тръгна да става от стола.
„Ставам и си тръгвам. Дайте ми да кажа каквото искам и да си ходя“, крайно възмутено подчерта тя.

След умоляване от страна на водещите и реплики от тях към афектирания журналист от сорта на: „Ама защо я наричате другарка, тя е член на комунистическата банда. Само да й чуем коментара“.

„Ние 70 години ги слушаме комунистическите престъпници, затова сме на тоя хал“, не остана обаче длъжен Георги Жеков.

Почти на вратата Пиргова склони да седне и заяви: „Имаме нужда от широка коалиция, каквато е европейската, но нямаме такъв резултат. Очаквам много дълго протакане на преговорите, които сега вървят към един неконституционен вариант. За съжаление, в Конституцията няма срок, в който г-н Плевнелиев да връчи мандат на най-голямата политическа сила“.

Според нея правителство може да очакваме едва в началото на декември. „Много дълъг период, защото има много проблеми. Ние трябва първо да понесем сътресенията, които стават с КТБ“, коментира тя.

В този кабинет ще участват ГЕРБ заедно с Реформаторския блок и Патриотичния фронт. АБВ, по думите на Пиргова, ще подкрепят правителство по няколко въпроси без да участват,също и ДПС. Засега БСП остава в опозиция, допълни политологът.

Тук обаче цветущите коментари на жирналиста Георги Жеков продължиха.
„Аз очаквах да видя комунистическата подлога Антон Тодоров“, посочи той.

Пиргова, вече крайно обидена, стана и бе категорична: „Ама моля ви се аз мисля, че живея демократична държава, след което напусна студиото.

Журналистът обаче остана доволен. „Аз не мога да стоя до болшевишки бацили“, подчерта той.

В края на участието си той се раздели с водещите и зрителите с думите: „Бог да ви пази от комунисти. Доживот ще ни управляват комунисти“.

Афектиран от поведението на журналиста, проф. Юлиан Вучков, който влезе като гост след него, едва не му скочи на бой.

Докато екипът на ТВ7 се опитваше да му постави микрофоните, Вучков се нахвърли на Жеков с думите: „Ти броиш до 3, не можеш да събереш числа, ще ми лъскаш обувките. Виж как си е облякъл бе, мърльо“.

Изрод, млъквай бе, нещастник, сопна се Жеков.

„Жалко за телевизиите, които те канят, и за ТВ7“, сопна се професорът.

Водещата Диана Радева, вече изтощена от сутрешните спречкания на гостите си, помоли проф. Вучков да заеме мястото си до нея. Той обаче нападна и нея: „Айде, моля ти се, ти ще ми казваш с кого да говоря. Квото искам, т'ва ще говоря“.

„Това е фашист бе, не ви ли е срам да го каните в студиото? Първо той е неграмотен, остави политическата работа. Седи и мига пред Вучков“, изимитира го професорът.

Припомняме, журналистът Георги Жеков е познат от години и с други агресивни прояви

През 2011 година президентът Петър Стоянов (1997-2002) изтърва нервите си по време на заснемането на репортаж пред мемориалния паметник на жертвите на комунистическия режим и зашлеви Георги Жеков.

Причина за инцидента бе въпрос на журналиста дали Стоянов се чувства по-добре при жертвите на комунизма или в комунистическите резиденции, където "яде и пие с убийците на българския народ".

Заради дързостта си обаче Стоянов заплати 500 лв. глоба.

Последвайте канала на

16410 34

Свързани новини

Коментари 34

Добави коментар
AJ4A

2016.01.31 | 07:58

34
Интересно е дали другаря Вучков Е БИЛ ДЕЛЕГАТ НА ПОСЛЕДНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ КОНГРЕС преди т.нар. промени от 1989 г.!!!! Срам и позор е, че по всички медии дават трибуна единствено на КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТРЕПКИ, АГЕНТИ И ВСЯКАКВА МРЪСНА ПРО-РУСКА И АНТИБЪЛГАРСКА ИЗМЕТ, въпреки че има закон, който обявява комунистическия режим за престъпен!!!!
AJ4A

2016.01.31 | 07:58

33
Интересно ми е ЗАЩО режима е обявен за престъпен, но тези, които са създали и поддържали този ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ още не са ОБЯВЕНИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ и не са преследвани от властите КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ!!!! Вместо това, по медиите дават думата само на КОМУНИСТИ и всякаква про-Кремълска измет!!!

2016.01.31 | 07:57

32
Забрана на БСП, реформи като в Грузия, съд за ком-социалистическата върхушка и конфискация на имоти и авоари над официалните доходи за последните 25 години!

2016.01.31 | 07:57

31
Значи на изборите се явяват престъпници за които да гласуваме и ние си избираме престъпници и очакваме какво...
AJ4A

2016.01.31 | 07:57

30
Мария Пиргова е била преподавател по Марксизъм в Софийския университет!!!!

2016.01.31 | 07:57

29
Жеков- министър-председател и тогава ще се оправим! Тъпото и уродливо изчадие Пиргова е доста долно и гнусно, както всеки комунист, между другото. :)
AJ4A

2016.01.31 | 07:56

28
До ЕЛЕНА ТОМОВА (Фейсбук): Ще кажа това, което съм казвал 1000000 пъти досега - от 70 години насам милата ни Родина е в ръцете на БОЛШЕВИШКИ ОТРЕПКИ И РУСКИ МАРИОНЕТКИ и е крайно време ДА ИЗЧИСТИМ ВЛАСТТА ОТ ПОДОБНА ПЛЯВА, за да има бъдеще за народа на България, за да я има България, а не поредната руска територия!!!! Ти какво ще кажеш на това уважаема????
вал

2016.01.30 | 14:21

26
Като направиш един ограничен и злобен фашист министър-председател какво ще стане? Всички ще са гладни и бедни, единственото удоволствие ще им остане дацелуват американските задници.
AJ4A

2016.01.30 | 14:22

27
Извини ме за откровеността ми КОМУНИСТИЧЕСКА ПОДЛОГО, но би ли споделила с нас КОИ СА ФАШИСТИТЕ СПОРЕД ТЕБ, както и ЗА КАКВИ ЗАДНИЦИ ПИШЕШ???? Дали си чувала ПОДЛОГО, че САЩ имат най-голямата икономика в света???? Да ли си чувала ПОДЛОГО, че минималната часова ставка в повечето щати е около 8 долара (около 12.50 лева), при положение, че в КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ средната нетна, а не минималната заплата е около 3.90 лева на час???? И не само, че ТЕ КРАДАТ, но дори им целуваш задниците на собствените ти палачи, другарю ПРО-КРЕМЪЛСКИ ОТПАДЪК!!!!

2015.11.26 | 15:03

24
Какъв е този плужек Жеков,явно е от фашистко семейство,голям простак!
георги димитров

2015.11.26 | 15:03

25
А трябва да е от семейство на крадци на мандри и терористи -

2015.11.26 | 15:03

23
След като тоя урод вучков е фактор и малоумното ни общество го харесва и цитира дори...е ясно, че сме на дъното...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини