Психиатър: Обслужващите проблематичната власт на Борисов ще станат негови заложници

  • 23 октомври 2014 08:29

  • 2649
  • 6
Психиатър: Обслужващите проблематичната власт на Борисов ще станат негови заложници
©

Същинските разговори се водят в Банкя. Преминахме през една еуфория, че преговорите се водят открито и честно. Широката публика знае, че е по-добре да има едно отвратително правителство, отколкото никакво.

Това каза в сутрешния блок на БНТ психиатърът д-р Николай Михайлов. Заедно с него гост в студиото беше и проф. Ивайло Дичев. Не мога да си представя как Радан Кънев ще стане министър в правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, след всичко, което наговори за него. Нашата политическа система се дели на моралистки и бизнес партии. Тази ситуации ще удари тежко моралистките партии. 18-те точки на ГЕРБ са горе-долу приемливи. С тях ще можем да изкараме 1-2 години и да вървим към нови избори. Бизнес партиите в парламента са ГЕРБ, реформаторите и ДПС. За това си мисля, че коалицията между тях е най-приемлива. В програмите на РБ и ПФ има непреодолими различия. Някои неща от програмата на ПФ са направо расистки, каза проф. Дичев.

Тези, които ще обслужат проблематичната власт на Борисов, ще станат негови заложници. Това управление, независимо от начина по който се състави, означава, че правителството ще бъде между ГЕРБ, РБ, ПФ и ДПС. ДПС не излиза лесно от властта, особено когато подарява 300 дена комфорт на новата власт. ДПС много трудно излиза в губеща позиция. Реформаторите са най-активни в критиките срещу ДПС, но  трябва да знаят, че са изправени пред морален и политически фалит, категоричен беше Николай Михайлов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2649 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.10.23 | 16:07

6
Така е професоре ,от отвратителни хора отвратително правителство.

2014.10.23 | 15:58

5
ТОЗИ ЧЕРВЕН БОКЛУК НЕ СПРЯ ДА РЕВЕ

2014.10.23 | 15:21

4
По добре отвратително правителство отколкото никакво - ха такааа. Че ние си имахме отвратително правителство, що ни трябваше да ручаме жабета.

2014.10.23 | 14:42

3
Оставете ГЕРБ,РБ и ПФ да заработят,стига сте философствували предварително!
наблюдател

2014.10.23 | 13:10

2
гражданина Дичев не стана ясно по какво е професор, но по некомпетентните му твърдения дава основание да се предполага че му е подарено звание. В България няма расистки партии или организации, поради простия факт че няма различни раси. Поне да беше се аргументирал с нещо конкретно, а празни твърдения. "Някои неща от програмата на ПФ са направо расистки, каза проф. Дичев."

2014.10.23 | 12:42

1
Rasistski ili ksenofobski, niama goliama razlika, t.k. v osnovata e omrazata.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини