Умишлено участвах на преговорите с ГЕРБ, заяви Трайчо Трайков

  • 23 октомври 2014 08:24

  • 4375
  • 3
Умишлено участвах на преговорите с ГЕРБ, заяви Трайчо Трайков
©

Не съм се виждал и не съм говорил с г-н Борисов. Никога не е ставало дума за моите лични амбиции.

Така бившият енергиен министър от кабинета „Борисов“ и настоящ член на Реформаторския блок коментира в сутрешния блок на ТВ7 реакцията на раздразнение на лидера на ГЕРБ от присъствието на Трайков на срещата между реформаторите и трите дами Цачева, Стоянова и Бъчварова.

„Умишлено участвах в първите преговори, но нямаше нищо общо с емоционалността на хората, а с естеството на въпросите, които разглеждахме“, коментира бившият икономически министър.

Иначе Трайков уточни, че на вторите такива разговори той не е присъствал.
„Там страните са препотвърдили своите позиции“, каза той.

Аз съм един от хората, които от самото начало застанаха зад интересите на РБ още преди да съм час от някоя партия, изтъкна Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.

Според него двойна коалиция не е приемлива, тъй като тя остава малцинство и така във всеки момент управляващите са „заложници“. „Тройната коалиция, хубаво или лошо да звучи, тя е достатъчна“, допълни Трайков.

Помолен да коментира присъствието на третия партньор, той коментира: „По метода на изключването стигаме до Патриотичния фронт, въпреки че той е крайно нехомогенно като ниво на приемливост на комуникация.

По темата „КТБ“ Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко заяви: „Когато стигнем до извънредни мерки, значи държавата не функционира правилно. Този проблем с КТБ е индивидуален. Това ръководство на БНБ не се справи на този етап, така че най-правилното решение е да бъде сменено“.

Последвайте канала на

4375 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
КРИСТИНА

2014.10.24 | 11:11

3
ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ,ТОВА ПРАВИТЕ,ВЪРТИТЕ СЕ ,КАКТО ВИ Е УГОДНО!!!
stoiko

2014.10.24 | 11:09

2
G-n Trajkov Vie ste edna furnadziiska lopata,mnogo skoro ste iz4eznete ot politi4eskija zivot.

2014.10.23 | 15:26

1
Трайков, не участвай в уговорките.Пак ще ти подложат динена кора.Този път няма да е на арабски плаж.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини