Калфин: ГЕРБ да кажат накъде тръгват

  • 23 октомври 2014 08:01

  • 1807
  • 1
Калфин: ГЕРБ да кажат накъде тръгват
©

Днес в 9 часа, в централата на ГЕРБ ще проведем втория кръг разговори. На първата среща се видя, че има доста съвпадения в нашите програми, но има и доста различия. ГЕРБ трябва да кажат накъде тръгват.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска от АБВ. Не ме притеснява срещата между ГЕРБ и реформаторите. Хубаво е, че се видяха лидерите на двете партии на най-високо равнище. Сега на масата трябва да седнат експертите и да се обсъдят националните теми. Партийните битки няма да ни помогнат. Пред България има много проблеми за решаване и трябва национално съгласие. Ние от АБВ винаги сме настоявали за това. Нашата формация е лява и сме част от Европейската левица. В думите на Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, за нашата среща с ГЕРБ, видях известна ревност, разкри бившият евродепутат.

Участието в управлението означава участие в коалиция. Ние сме далеч от такова решение. Най-важни са националните приоритети. Трябва ясно споразумение, в което да се гарантира решаването на най-важните проблеми. Един такъв е КТБ. Затварянето на банката ще доведе до срив в икономиката. КТБ може да бъде подпомогната и то без държавни пари, завърши Калфин.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1807 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.10.23 | 11:52

1
Калфин тръгва накъдето му кажат. Важното е да е във властта. Какъв и колко трудов стаж има този господин?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини