Любен Дилов-син: Няма да има принципна коалиция

  • 23 октомври 2014 07:53

  • 2193
  • 1
Любен Дилов-син: Няма да има принципна коалиция
©

Няма да има принципна коалиция, защото различията между хората в нея са много големи, зависи какво ще ги обедини. Не се поставят и много условия, а има само прагове на търпимост. Това каза Любен Дилов-син от ББЦ пред БТВ.

Това е един голям изпит за политиците, които ще трябва да закрепят правителството поне една година, посочи той.

Изключително важно е не какво се случва с преговорите, а с публичните финанси. Дупката в КТБ е голяма и състоянието на банката е доста тревожно, заяви от своя страна . До момента не сме разговаряли за конкретни неща, ГЕРБ трябва да предложи формула на управление. Реформаторският блок е десноцентристки проект и такова правителство ще е полезно, според нас. Това каза Найден Зеленогорски от РБ пред БТВ.

На въпрос какво мислят за политическото номадство, те отговориха така: Това е нещо нормално, самият Уинстън Чърчил го е правил. Живеем в едно динамично време, затова сме свидетели на подобно явление. Понякога е безпринципно, да. В последните години то беше реакция на политиката на ГЕРБ, посочи Любен Дилов.

Найден Зеленогорски уточни, че е напуснал СДС, когато се е разбила синята коалиция. След това станах част от други десни проекти. В политиката се работи с партиите, които са на терена. Има много неща, които трябва да се променят и то спешно, затова десните трябва да се обединим, категоричен беше Зеленогорски.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2193 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.10.23 | 13:45

1
Зеленогорски, протежето на Надежда Михайлова, е най-големият политически номад в историята ни. За него е ужас, ако не е във властта, та ако ще и нов Хитлер да дойде на власт.

Добави коментар

Водещи новини