Рене Зелуегър отрече за пластичната операция (снимка)

  • 23 октомври 2014 07:42

  • 5388
  • 2
Рене Зелуегър отрече за пластичната операция (снимка)
©

Рене Зелуегър предизвика шок с драстично промененото си лице, когато онази вечер се появи на церемонията “Жените в Холивуд”, организирана от списание Elle.

Феновете я объркаха с Камерън Диас и Хелена Кристенсен, а специалисти по естетична хирургия предположиха, че 45-годишната актриса се е подложила на множество пластични интервенции, за да изглежда по-млада.

Смаяна от шумната обществена реакция, Рене Зелуегър направи публично изявление, че не е ползвала услугите на пластични хирурзи. Актрисата, която повече от 5 години не се е снимала в големи филми, определи слуховете за хирургически интервенции като „глупави” и обясни промяната в лицето си с по-щастливия живот, който води напоследък, пише "Монитор".

“Радвам се, че хората мислят, че изглеждам различно! Живея различен, щастлив и по-пълноценен живот. Явно това си личи. Приятелите ми казват, че  изглеждам спокойна. Здрава съм. Дълго време не се справях толкова добре. Натоварвах се нереално и графикът ми не ми позволяваше да се грижа за себе си. Вместо да си поема дъх, продължавах да тичам, докато се изчерпя, и не взимах правилно решение как да прикрия изтощението. Осъзнавах хаоса и в крайна сметка избрах различни неща”, каза Зелуегър пред сп. „Пийпъл”.

Според проф. д-р Фуат Юксел от клиниката “Лонгевита” обаче е “очевидно, че тя е преминала през няколко козметични процедури, за да промени вида на лицето си и да оформи контура, като поставяне на филъри в гънките между носа и устните и по бузите, за да изглежда лицето й по-пълно, плюс ботокс около веждите за по-млад вид”. Според други специалисти за ефекта допринася и не особено удачният тен, дължащ се на химически пилинг, както и неподдържаните вежди в неподходящ за лицето й нюанс.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5388 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Д-р Енев

2014.10.25 | 01:26

2
Не беше лесно....!

2014.10.23 | 14:15

1
Има ангеопластика на клепачите. Това е всичко. Веждите й така са супер!

Добави коментар

Водещи новини