Трима маскирани пребиха и ограбиха пенсионерка във Велинград

  • 22 октомври 2014 21:02

  • 1625
  • 2
Трима маскирани пребиха и ограбиха пенсионерка във Велинград
©

Трима маскирани мъже пребиха и ограбиха възрастна жена в дома във Велинград. Неизвестните нападатели проникнали в къщата на 77-годишната самотно живееща Н. М. около 4 ч във вторник.

Разбили входната врата на къщата и влезли вътре. Съборили на земята събудената от шума стопанка с удари и продължили да я бият и ритат, за да им каже къде са парите й.

“Казах им веднага, че парите от пенсията ми са в другата стая, и им се молих да престанат с побоя. Това ги настърви и започнаха да ме налагат все повече и повече”, разказа пред “24 часа” възрастната жена.

След като намерили портмонето на жертвата, единият от нападателите започнал да скача върху ребрата , за да признае, че освен пенсията има и други пари.

Накарали я да свали трите златни пръстена от ръцете си и обиците от ушите си. Изнервени, че ръцете на жената треперят и не може да свали обиците си, я заплашили, че ако не побърза, ще отрежат ушите й.

След като се уверили, че друга ценна плячка няма да намерят, взели мобилния телефон и избягали. Час и половина били необходими на изпадналата в шок пенсионерка да се съвземе от побоя и да се обади на своя приятелка, която повикала полиция.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1625 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
gg

2014.10.23 | 11:40

2
Poznaite kakvi sa..Samotno jivee6tite stari xora sa lybimata pla4ka na Mangalite kato myxi gi trepat..
ani

2014.10.23 | 11:40

1
Mrasni mangali. Posle shto gi mrazim...Dano pone gi hvanat i surovo nakazanie da ima

Добави коментар

Водещи новини