Джъстин Тимбърлейк осъди списание заради лъжи

  • 22 октомври 2014 14:40

  • 1965
  • 0
Джъстин Тимбърлейк осъди списание заради лъжи
©

Певецът Джъстин Тимбърлейк и съпругата му Джесика Бийл осъдиха списание "Хийт", след като то публикувало "невярна и необоснована история" за сътресения в двегодишния им брак, пише "Новинар".

Светското списание се извини и оттегли статията, придружена със снимки на Тимбърлейк на парти в парижки нощен клуб. В материала били поместени и лъжливи цитати на актрисата Бийл. Двойката заведе дело за клевета пред Върховния съд в Дъблин, Ирландия.

Съдът разгледал статията, публикувана в броя от 6-12 септември на сп. "Хийт" и установил, че тя се основава на "необоснована информация" относно предполагаемото поведение на Тимбърлейк на купон за рожден ден в клуб след един от концертите му. Адвокатите на двойката потвърдиха, че е било постигнато споразумение след кратко изслушване пред председателя на Върховния съд Никълъс Кийрнс.

"Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са много доволни от категоричното оттегляне на невярната и необоснована история наред с извинението от "Бауър кънсюмър медия", издателството на списание "Хийт", заяви адвокатът на двойката Пол Туийд, предаде Би Би Си.

Въпросната история беше озаглавена "Джъстин Тимбърлейк флиртува с друга жена, това не е съпругата му!" и "Пикантните снимки, които разтърсиха брака на Джъстин и Джесика". "Ответникът приема, че статията е невярна и оттегля всякакви заключения, които поставят под съмнение състоянието на брака на Джъстин и Джесика. Ответникът съжалява за неудобството, причинено на двойката и поднася безрезервните си извинения", се казва в съобщение на издателството, прочетено в съда.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1965 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини