Румен Петков: Искаме ясна политическа платформа, ясен политически ангажимент

  • 22 октомври 2014 13:34

  • 2417
  • 6
Румен Петков: Искаме ясна политическа платформа, ясен политически ангажимент
©

ГЕРБ трябва да каже, как вижда едно следващо парламентарно мнозинство, като политически въпрос, като политическо решение. Това каза заместник-председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в пред Дарик.

Петков, заяви, че според него между АБВ и ГЕРБ могат да се намерят допирни точки в много направления, първо обаче трябва да се изясни подходът на първата политическа сила. „Ние искаме ясна политическа платформа, ясен политически ангажимент", подчерта Петков.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в заяви още, че АБВ ще настоява възрастта за пенсиониране да е обвързана с продължителността на живот в България.

Зам.-председателят на АБВ поздрави ГЕРБ за това, че са тръгнали на преговори с останалите политически партии, които имат парламентарно представителство, но изказа критика, че не може, след като е обявено, че вторият етап от преговори ще е експертен, няколко часа по-късно да има среща между лидерите на Реформаторите и ГЕРБ.

Освен че АБВ има различия с БСП, Петков заяви, че има и някои сходни позиции, които са били изяснени по време на консултациите при президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Като пример Петков посочи предложението на БСП да бъде предоставен доклад за състоянието на бюджета към момента и прогноза за неотменимата актуализация на бюджета.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2417 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Дедо Гиц

2014.10.22 | 22:34

6
Румене, можеш да искаш в кръчмата от келнера, в политиката си буквата,,ъ,, и можеш само да слушаш и изпълняваш.
stoiko

2014.10.22 | 22:34

5
Njama kakvo da iskas ti nagal kretene,ot dr.Parvanov(carvula),mozes da iskas,toi ima mnogo nakradeno.
Събудете се БЪЛГАРИ!

2014.10.22 | 22:34

4
АТАКА е създадена през 2005 година от ДПС, на сметката на Волен Сидеров е прехвърлена сумата от 1 600 000 лева от секретаря на ДПС Ахмет Емин, след това Доган убива Емин за да заличи следите си! АТАКА са турски проект, за създаване на етническо напрежение в България, с цел разцепване на България! АТАКА ТУРЦИ СТЕ!

2014.10.22 | 22:34

3
Точно така !
Съветник

2014.10.22 | 22:34

2
Като спечелиш мнозинство, като ти гласуват хората доверие, ще искаш. Сега - когато са те заплюли със зелена храчка в лицето, когато са те изхвърлили като мошеник, манипулатор и лъжец, можеш само да гледаш телевизия и за си спомнаш с умиление за интелектуалните изяви на другарката Мая Манолова. Толкоз!
Комита

2014.10.22 | 17:09

1
Никой не те бръсне за слива ти искаш кой си ти че да искаш .Какво направи за държавата че да имаш очи да искаш,я се разкарай от екрана .Искал,намаш право нищо да искаш, без да си искашл си взел каквото си поискал от българският народ.Сега нищо не искай щото ще ядеш сопата.Айде разкарай се.Искал.Един гол да ли не искаш а?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини