Глобиха Бийбър за неправилно паркиране

  • 22 октомври 2014 11:40

  • 1270
  • 1
Глобиха Бийбър за неправилно паркиране
©

 Проблемното дете Джъстин Бийбър за пореден път се опита да влезе в ролята на лошо момче. Този път реши, че трябва да получи глоба за неправилно паркиране със своето Ferrari 458 Italia.

Да, лигльото кара скъпи коли, защото успя да накара всяка млада тийнка да усеща пеперудките в стомаха, преди да е станало твърде късно. Певецът е получил глоба за 200 долара, защото не се е научил къде точно трябва да паркира.

Прочети повече ТУК.

Проблемното дете Джъстин Бийбър за пореден път се опита да влезе в ролята на лошо момче. Този път реши, че трябва да получи глоба за неправилно паркиране със своето Ferrari 458 Italia. Да, лигльото кара скъпи коли, защото успя да накара всяка млада тийнка да усеща пеперудките в стомаха, преди да е станало твърде късно. Певецът е получил глоба за 200 долара, защот не се е научил къде точно трябва да паркира.

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/globiha-bijbur-za-nepravilno-parkirane.24622.htmlПроблемното дете Джъстин Бийбър за пореден път се опита да влезе в ролята на лошо момче. Този път реши, че трябва да получи глоба за неправилно паркиране със своето Ferrari 458 Italia. Да, лигльото кара скъпи коли, защото успя да накара всяка млада тийнка да усеща пеперудките в стомаха, преди да е станало твърде късно. Певецът е получил глоба за 200 долара, защот не се е научил къде точно трябва да паркира.

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/globiha-bijbur-za-nepravilno-parkirane.24622.html

Последвайте канала на

Novini.bg
1270 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
INDIANSKIA VOJD

2014.10.22 | 23:07

1
DREME MI NA ONAIA RABOTA

Добави коментар

Водещи новини