Grace On Air с концерт за мечтатели

  • 22 октомври 2014 11:21

  • 1009
  • 0
Grace On Air с концерт за мечтатели
©

Този четвъртък ослепителните дами от Grace On Air са подготвили за своята публика вдъхновяващ акустичен лайв в Sofia Live Club.

Точно в 20:00 ч. класическия пианист Мария Каракушева и оперното сопрано Пламена Гиргинова ще представят своите нови произведения.

Гостите ще чуят познатия формат, в който хитове на велики световни изпълнители като Lenny Kravitz, Nirvana и Red Hot Chilli Peppers звучат с класически аранжимент на пиано.

Изненада на сцената ще бъдат изящната челистка Лора Табакова и популярната цигуларката Гергана Алексиева от новия струнен квартет Destiny, с които Grace On Air ще представят един нестандартен прочит на Depeche Mode.



Благородното звучене на комбинацията от oперна постановка и акустичен инструмент и характерното класическо излъчване на Grace On Air, отново е запазено, а темата на третия концерт на артистите в Sofia Live Club този път ще бъдат мечтите на всеки от нас.

Пламена Гиргинова е един от най-обещаващите оперни таланти и нежната половинка на DJ-дуета Vajarov & Paci Pac Pac.

Мария Каракушева е виртуозната пианистка, позната от авторските си проекти Classic In The House и Classic In The Jazz, в които смесва класическа музика с DJ или с джазови изпълнения.

Последвайте канала на

1009 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини