Шофьор блъсна 73-годишен велосипедист (обновена)

  • 22 октомври 2014 10:50

  • 1151
  • 0
Шофьор блъсна 73-годишен велосипедист (обновена)
©

73-годишен велосипедист е с тежки телесни наранявания след като е бил блъснат от автомобил, съобщиха от ОД на МВР-Монтана.

Вчера около 18,30 ч. на ул. "Николаевска" пред дом №69 в град Берковица възниква пътно транспортно произшествие между 73-годишен велосипедист и лек автомобил „Пежо 306” с монтанска регистрация, собственост и управляван от 85-годишен мъж с инициали Д.М. от град Берковица. Автомобилът, движещ се с посока от ул. „Х.П.Илиев” към ул. „Берковска река”, вследствие на несъобразена скорост спрямо профила на пътя и интензивността на движението в населеното място не успява да спре пред велосипедиста, който навлиза внезапно в неговата лента за движение.

От настъпилия иницидент във Филиала на спешна медицинска помощ (ФСМП) в град Берковица е транспортиран водачът на велосипеда, с инициали Ц.К. на 73 години от град Берковица с телесни наранявания-съмнение за спукан череп и кръвотечение от устата и носа. След извършен преглед е откаран с линейка до МБАЛ Монтана за продължаване на лечението. Издаден му е талон за кръвна проба за изследване за употреба на алкохол. Пробата не е извършвана с техническо средство поради невъзможност. На място е извършен оглед. По случая продължава работа Районнно полицейско управление на МВР Берковица.

73-годишният велосипедист е починал. Това съобщиха от ОД на МВР-Монтана. Мъжът, който получи тежки телесни наранявания от катастрофата, е страдал от епилепсия и е починал тази нощ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1151 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини