Страхил Ангелов: Старите кадри превърнаха БСП в акционерно дружество

  • 22 октомври 2014 09:52

  • 1694
  • 4
Страхил Ангелов: Старите кадри превърнаха БСП в акционерно дружество
©

Кръжецът от стари кадри в БСП превърна партията в акционерно дружество, в тяхна собственост.

Това каза Страхил Ангелов от БСП в интервю за радио Фокус. Според него, по тази причина, понеже са лоши стопани, те ще докарат тази тяхна фирма до фалит. „Не знам, не става ясно каква е целта. Аз няколко пъти питам, нека някой от тях да стане и да обясни защо иска да остане още, какво още трябва да стане, какво още ще направи след толкова години? Не знам. Те се държат като узурпатори там. Антон Кутев, какъв е Антон Кутев, че ще дава квалификации? Той в Силистра е трети, нямаме даже и мандат оттам. Беше водач на листа. Нека си погледне резултатите първо и тогава да ме коментира мен. И другото – как не ги е срам? Каква отговорност нося аз? Аз никога не съм заемал ръководни постове в тази партия. Това не са хората, които да ми търсят сметка”, коментира Страхил Ангелов. Той каза още, че за него е странно, че БСП ще отидат на втора консултация с ГЕРБ при положение, че националният съвет се обяви твърдо против коалиция. Според него, не е възможно да се направи коалиция между БСП и ГЕРБ. По-скоро сега е времето да се направят необходимите промени в партията, докато е в опозиция, допълни Ангелов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1694 4

Коментари 4

Добави коментар
ТЖ

2014.10.22 | 22:55

4
Отивай в АБВ, там са всички предатели.

2014.10.22 | 22:55

3
И ти не ставаш за нищо оплашената ти физиономия не вдъхва доверие не че съм в защита на старите муцуни,напротив наистина трябва да си вървят но точно ти не си за водач,ти си само за в стадото,за мнозинство,
Радо

2014.10.22 | 22:55

2
"ОПЛАШЕНАТА ТИ ФИЗИОНОМИЯ" Пише се уплашен, с У не с О - ма то не може да си в БСП и да си интелигентен и образован, такива са кът. А като срещнат някой подобен гледате да му извадите очите и запушите ушите, та да си карате по старо му. Малко останахте, членската Ви маса измира, а млади не идват. Не е чудно защо!
stoiko

2014.10.22 | 22:55

1
Stop na lapa4kata dr.Angelov.

Добави коментар

Водещи новини