Йордан Цонев: Митологема е, че Делян Пеевски е близък с Цветан Василев (видео)

  • 22 октомври 2014 08:30

  • 4582
  • 8
Йордан Цонев: Митологема е, че Делян Пеевски е близък с Цветан Василев (видео)
©

Цифрата от 4 млрд. лева дупка в КТБ наистина изглежда драстична. Не мога да коментирам, защото имам само информация само от пресата. Очаква се днес БНБ да оповести някакви резултати.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПС. Нашият законопроект за КТБ е готов. Ние нямаме амбиции да решаваме казуса КТБ. Това е в прерогативите на БНБ. Ние не предопределяме фалит на банката. Законопроектът предлага да се извадят на светло сметките и кредитите на всички политици, чиновници, висши държавници. В това число влизат и техните семейства, съпруги, близки. Второто което предлагаме е да се оповестят всички собственици на офшорни фирми, които имат кредити от банката. Българското банково законодателство предвижда да се изплащат гарантираните депозити, едва след като бъде отнет лиценза на банката. Това е в пълно противоречие с европейското законодателство. В предишния парламент ние предложихме гарантираните депозити да започнат да се изплащат 60 дни след поставянето на банката под особен надзор. От ГЕРБ вече изразиха готовност да подкрепят нашето предложение за сметките на всички политици, каза още Цонев.

От ДПС нямаме никакви притеснения от отварянето на сметките в КТБ. Абсолютна митологема е, че Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е бил в близки отношения с Цветан Василев. Ние писахме заедно този законопроект заедно, по нареждане на нашия председател. Трябва да започнем истинския разговор за задкулисието в България. Това ще стане като осветим всички факти. Тогава ще излязат на светло всички сенки за КТБ. Ще можем да говорим за реални факти и да видим кой има грях, а не да си говорим за митологеми от рода на: Пеевски е близък с Василев, дъщерята на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в е свързана с КТБ и тн. В края на миналия парламент призовах за нов тон в политиката и спиране на противопоставянето. Аз също съм се изказвал грубо в това противопоставяне и се извиних на всички, които съм засегнал, включително и на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Имаме много проблеми за решаване и трябва да поемем по един нов път, призова Цонев.

ДПС е единствената партия, която спечели на последните избори. И избиратели, и депутати. ГЕРБ губят депутати, за БСП е ясно и по-добре да не говорим. Не ни притеснява факта, че можем да бъдем в опозиция и не се сърдим, че няма да участваме във втория кръг на разговори, провеждани от ГЕРБ. Ние ще защитаваме интересите на повече от 500 000 български граждани. Официалната позиция на ДПС ще бъде обявена от нашия председател, след като приключат всички преговори за съставяне на правителство. Не съм се чувал много отдавна с г-н Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент и не знам какво прави, завърши Цонев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4582 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
питам

2015.10.26 | 09:15

8
ГОЛЯМ МРЪСНИК Е ТОЗ !!!!КЪДЕ Е БИСЕРОВ БЕ , ЦЪРВУЛ!!!
vip

2015.10.26 | 09:15

7
Ако България беше нормална правова държава тоя индивид отдавна щеше да търка нарове с раирани дрехи. Но в нашата татковина такива си ги правим депутати и те раздават акъл.....

2015.10.26 | 09:15

6
Ще защитават интересите на турците,би трябвало да се каже,за да е абсолютно точно.Но искам да попитам този"БЪЛГАРИН",не го ли е поне малко срам и да се чувства гузен пред Господа Христос.На него сигурно му се "радва" Аллах.

2015.10.26 | 09:14

5
нагъл и безочлив както винаги не му давайте трибуна за изказване
анализ

2015.10.26 | 09:14

4
Никакъв закон за КТБ .Никакъв законопроект на ДПС .за КТБ .Никакъв законопроект на Пеевски -Цонев .Те са търговска фирма и пак ще измайсторят и ще излъжат тезикоито биха подкрепили този законопроект.Единствения въпрос ,на който трябва да се даде отговор е Къде са парите на КТБ .Кои са кредито получатели с необезпечени кредити и кои са вложителите ,които са изтеглили влоговете си преди дни от началото на рухването на КТБ .

2015.10.26 | 09:14

3
Този НЕГОДНИК е един пример,защо България е била толкова време под робство.

2015.10.26 | 09:14

2
СЛЕД КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ БЪДИ ОСЪДЕН БИСЕРОВ КОЛКО ОЩЕ ЩЕ ЧАКАМЕ...

2014.10.22 | 18:56

1
A taka,blokirajte mi postingite,samo na trolove e razre6eno da pi6at.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини