Близнашки: В най-кратко време трябва да бъде създадено силно правителство

  • 21 октомври 2014 21:12

  • 1544
  • 3
Близнашки: В най-кратко време трябва да бъде създадено силно правителство
© Булфото

Основните политически сили трябва да си поемат отговорността, да забравим поне за известно време междупартийните  противоборства, да си дадем сметка, че са натрупани множество проблеми, чието решаване не търпи отлагане, коментира пред журналисти в Смолян премиерът проф. Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска.

Според него е нужно в най-кратко време да бъде създадено силно правителство, което да си носи отговорността пред народното представителство. Това трябва да бъде политическо правителство, което по тази причина ще бъде и силно правителство, смята служебният министър-председател, цитиран от БТА.

Проф. Близнашки посочи, че служебният кабинет е изпълнил основната си мисия около подготовката и извършването на  парламентарните избори, както и дейности по довършване на започнати начинания. Положихме огромни усилия да възстановим добрите отношения с Европейската комисия, допълни премиерът. Той изрази надежда след свикването на парламента и възлагането на  първия проучвателен мандат да се стигне до съставяне на правителство, което да се опира на широко мнозинство в Народното събрание.

Министър-председателят участва в тържествата в Смолян по повод на 102-та годишнина от Освобождението на Родопите. Проф.  Близнашки прие почетния строй на представителните части на Българската армия и участва в тържествената проверка-заря за  годишнината.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1544 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.10.22 | 06:51

3
Blizashki e N1

2014.10.22 | 01:06

2
НЯМА КАК ДА СТАНЕ.
FM

2014.10.22 | 01:06

1
Какво им е слабото на овцете. -":Мозъкът"!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини