Продадоха барабана на Deep Purple за 1400 лв.

  • 21 октомври 2014 15:35

  • 1071
  • 0
Продадоха барабана на Deep Purple за 1400 лв.
© Фейсбук

Барабанът на Deep Purple, разигран на онлайн благотворителен търг в полза на болна млада жена, става собственост на Стефан Гетов от София.

Това обявиха организаторите на кампанията във Facebook след края на търга. Софиянецът спечели с вноска от 1400 лв. и има 48 часа да внесе парите, за да получи реликвата.

Общо 94 души от страната и чужбина се включиха в наддаването.

Онлайн търгът бе организиран преди близо 2 месеца в полза на 29-годишната Силвия Петрова от Сопот, която страда от рядко вродено заболяване - аневризма на базиларната артерия, което застрашава живота й. За лечението й са нужни още 100 хиляди лева, които семейството на Силвия няма как да събере, съобщи Дарик.

Затова нейни близки и приятели организираха благотворителна кампания, в рамките на която се проведоха няколко концерта и дарителски акции. Част от кампанията е и онлайн търгът, организиран от Шарлийн Брадфорд - Чарли и Мария Ангелова, които имат балетна школа в Карлово.

Едни от малцината, които откликнаха на благородната кауза, бяха рок легендите от Deep Purple. Те дариха предната част на барабана на Иън Пейс, подписан собственоръчно от всички членове на групата.

Събирането на средства за лечението на Силвия продължава.

Последвайте канала на

1071 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини