Покриха с цветя лобното място на 11-месечната Красимира

  • 21 октомври 2014 14:05

  • 1294
  • 1
Покриха с цветя лобното място на 11-месечната Красимира
©

В созополското село Крушевец близки и роднини на прегазената 11-месечна Красимира покриха с цветя мястото на трагедията, съобщи БНР.

Над 50 души, сред които и много деца, отбелязаха с минута мълчание 40 дни от смъртта на детето, което загина премазано от автомобила на граничния полицай Костадин Стоянов.

Веднага след катастрофата в Крушевец бяха поставени ограничители на скоростта. Според хората в селото мерките срещу убийците на пътя са закъснели.

На полицая Костадин Стоянов предстои да бъде повдигнато обвинение за причиняване на смърт след употреба на алкохол. Според последната медицинска експертиза той е шофирал с 0.58 промила алкохол в кръвта. В момента Стоянов е под домашен арест.

Семейството на Красимира настоява за най-високата присъда, която законът предвижда за такова престъпление.

Последвайте канала на

1294 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Noviq

2014.10.22 | 12:28

1
Има ли по-голяма гавра от това, убийство на пътя да направи полицай, и то (забележете) с алкохол в кръвта???? Има, разбира се - по-голямата гавра за всички нас е че на този "герой" никой няма да направи нищо. Ще се измъкне и дори ще се почувства горд, че стои над правилата. И това съвсем няма да е прецедент. Примери - много. Чувството за недосегаемост се е разпростряло като зараза.

Добави коментар

Водещи новини