Шофьор без книжка катастрофира, 17-годишният му спътник загина

  • 21 октомври 2014 13:16

  • 1944
  • 1
Шофьор без книжка катастрофира, 17-годишният му спътник загина
©

17-годишен младеж е загинал на място след катастрофа с автомобил, управляван от неправоспособен водач на разклона за село Царевец. Това съобщиха от ОД на МВР-Добрич.

Вчера около 21.30 часа е получено съобщение на тел. 112 за възникнало пътнотранспортно произшествие по главен път град Генерал Тошево посока град Добрич, на около 500 метра след разклона за село Царевец. На място е установено, че лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от неправоспособния водач П.П. на 29 години от град Добрич при движение с несъобразена скорост на суха пътна настилка, губи контрол на МПС, и се удря с дясна част на автомобила в крайпътно дърво. Вследствие на настъпилото ПТП на място загива возещия се на задна дясна седалка в автомобила 17–годишен младеж от град Добрич.

Возещия се на предна дясна седалка 26-годишен мъж от град Добрич е настанен в ОАРИЛ при МБАЛ Добрич с черепно мозъчна травма, счупен таз, в кома и с опасност за живота. Возещия се на задна лява седалка в автомобила е настанен за наблюдение в Неврохирургия при МБАЛ Добрич за наблюдение, без опасност за живота. Водачът е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство, като цифровата индикация е с отрицателен резултат, същия е настанен в ОАРИЛ при МБАЛ Добрич с коремни и гръдни контузии, без опасност за живота. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Второ Районно управление на полицията в Добрич.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1944 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.10.21 | 13:36

1
"като цифровата индикация е с отрицателен резултат" Dregerite nqmat opciq za ot4itane na otricatelni stoinosti, samo polojitelni :D

Добави коментар

Водещи новини