Градински център търси човек да разхожда елени по Коледа

  • 21 октомври 2014 10:32

  • 1634
  • 0
Градински център търси човек да разхожда елени по Коледа
©

Градински център в английското село Тичфийлд, Хемпшир, набира специален персонал за много празничен повод. Компанията издирва служители, които да разхождат, хранят и обгрижват елените в центъра по време на коледните празници.

За отговорния пост се търсят цели двама служители, които да са на разположение на рогатите животни. Работата е временна, но заетостта през периода е много интензивна, посочват работодателите, пише "Новинар".

Новите попълнения в екипа ще трябва да работят на пълен работен ден, а понякога е възможно да остават и извън работно време. Служителите ще се трудят в централната част на халето, която тематично ще представя коледна картина с живи екземпляри. Пазачите ще трябва също така да водят елените при посетителите и да се опитват да провеждат социализираща дейност с малчуганите.

За целта се търсят хора с усет към животните, които са приветливи и общителни. Преди да започнат, служителите ще преминат специален инструктаж за работа с животни. Не е необходимо преди това хората да са заемали подобна позиция.

Кандидатите, преминали успешно селекцията, ще трябва да започнат работа на 17 ноември.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1634 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини