Ива Екимова напусна ВИП Брадър

  • 21 октомври 2014 08:56

  • 5837
  • 2
Ива Екимова напусна ВИП Брадър
© Булфото

Ива Екимова напусна къщата на ВИП Брадър снощи. Тя събра най-малка зрителска подкрепа (9,2%) и трябваше да напусне Къщата завинаги, съобщи Нова телевизия.

Пред Ники Кънчев тя каза, че не съжалява за нито една своя постъпка. Като желания от нея подебител тя посочи Кали, в която е намерила сродната си душа.

По време на пълното с обрати живо предаване станахме свидетели на номинациите между съквартирантите, които определиха тайната мисия на Жени и Тачо за успешна. Двамата трябваше да съберат най-много негативи срещу себе си, за да осигурят луксозен бюджет за съквартирантите, както и възможността да притежават личните си вещи отново.

Семейство Манови събраха цели 8 отрицателни гласа, а Биг Брадър обяви на живо радостната новина. Съквартирантите разцелуваха доскорошните си диктатори и им благодариха, че са били "гадни и безкомпромисни към тях".

След пълния успех на мисията Тачо и Жени получиха имунитет, а номинирани след тях останаха: Йорданка Христова, Камелия Воче, Влади Въргала, Ива Екимова и Иво Аръков.

Домсъвета, който беше с почетен член Евгени МинчевЕвгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - 2 юни 1963 г. в, влезе в ролята си на арбитър и спаси от номинации Йорданка Христова и Камелия Воче.

За да защити своята любима Ива в студиото беше нейният приятел Петрозар. Той получи „удар под пояса” след видеото, в което Ива показва изненадваща близост към Иво Аръков, но остана стабилно зад жена си и каза, че ако имат да си казват нещо, то то ще бъде насаме.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5837 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
чичо Спас

2014.11.01 | 00:44

2
ВИП Брадър е олицетворение на простащина и манипулация

2014.10.30 | 12:02

1
хора, призовавам да не гледате това! да им серем в устите

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини