Димитър Дъбов: Няколко богати младоци искат да овладеят БСП

  • 20 октомври 2014 21:23

  • 6230
  • 21
Димитър Дъбов: Няколко богати младоци искат да овладеят БСП
© Булфото

Зам.-председателят на БСП Димитър Дъбов, сочен като човек, който дърпа конците на „Позитано”, смята че причините за катастрофалните изборни резултати на БСП са няколко, става ясно от негово интервю за „Преса”.

Дъбов ги подрежда по следния начин: "Първо, излизаме от управление, което очевидно не беше оценено от избирателя като достатъчно успешно. Второ, може би не успяхме да напаснем взаимоотношенията си с партньорите. Трето, руската тема и отношението на БСП към конфликта в Украйна – нашата позиция не беше последователна, беше нестабилна в т.ч. изразена от министри, излъчени от БСП. Четвърто, отношението ни към енергийните проекти и още серия от действия доведоха до отлив на вот, който беше дошъл при нас година и половина преди това като протестен срещу управлението на ГЕРБ".

„Трима-четирима души в продължение на няколко месеца взривяват партията, разбомбват я. Това са Кирил Добрев, Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в и Страхил Ангелов. Атаката е в две посоки - първата е, че въпросите в БСП се решават в тесен кръг. Втората теза е, че това е едва ли не война на поколенията. И тримата, противно на своите твърдения, станаха народни представители, когато бяха по на 30 и няколко години. Двама от тях - Добрев и Кадиев, бяха на 34-35, когато станаха членове на ИБ на БСП. Защо не се задържаха, е въпрос, на който те трябва да отговорят. С този мотив може лесно да привлечеш и други недоволни и на тази база да търсиш реализация за себе си. Но те имаха шанса като представители на младото поколение във форсиран вариант да направят добра политическа реализация”, казва още Дъбов.

Той посочва и бизнеса на обявените от него за червени бизнесмени. „За Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в е известно - той е в енергетиката. Кирил Добрев има няколко веца: ВЕЦ „Милано“ в Шуменско, в Родопите също, занимава се и с търговия на горива. Страхил Ангелов е в строителството – управлява водния сектор в Шумен, с поръчки за около милион лева. Ако трябва да търсим обединителна причина в техните реакции, тя е, че те може би се безпокоят, като останем в опозиция, дали това няма да навреди на бизнеса им. Вероятно обаче не това е истинската причина. На тях им трябва и политическа власт, трябва им позиция в ръководството на партията. Те не са доволни от избора, който направи конгресът, и това, което правят сега, е продължение на битката за председател на партията”, смята организационният секретар на столетницата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6230 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар

2014.10.23 | 16:25

11
пак анализите стигат до първия слой на кората , а не мислите Ли че Народа е отвратен от наглото ограбване сътворено от ПАРТИЯТА Ви и невероятната НАДМЕНОСТ на лидерите Ви , при Вас няма НИЩО социално , лъжи и грабежи, без скрупули без угризения без вътрешна ценостна система ,/ СТРАХ / е ВАШЕ мото на управление , на мен ми е чудно как има гласували за Вашата партия

2014.10.23 | 22:36

21
Съгласен съм ! За ГЕРБ важи същото ! САМО АТАКА и ПЛАНЪТ СИДЕРОВ !
Кока кола

2014.10.23 | 22:36

20
Насрахте се с тоя Волен-болен.Забравихте как харчеше парите ни от субсидиите това лято в Куба,във Франция и къде ли не с любовниците си и всичко на наш гръб.Това ли подкрепяте.Значи сте болен мозък като него.И аз мога сладко,сладко да разтягам локуми но това няма да оправи България.Трябва да се орежат туморите в обществото. Такива хора не трябва да са политици,те са срам за дър жавата и предават лошия образ в очите на западните дипломати.
бье сье пье

2014.10.23 | 22:36

19
ам богатите старчоци вечно ли да стоят ?
георгиев

2014.10.23 | 22:36

18
Др.Дъбов,аз бих попитал какво правите Вие,възрастният човек в тази партия.Вие др.Дъбов на който търсихме избирателен район на последните избори,който разби всичко в Шумен,сте седнали да търсите вината,която Вие сам създадохте.Срам и позор Възрастни др.Дъбов.
Краставия

2014.10.23 | 22:35

17
Когато източихте държавата се стреснахте че народа е много беден .Ами защо бе господа политици ,дане би някой др.да е виновен.Не сте ли вие тези които управлявахте 25г. и как така за толкова време нямаме средна класа а само много богати и много бедни.На Запад богатите сами предложиха да им се увеличи данъка а нашите мълчаха като накъкани и се спотайваха само и само милионите им да не се стопят.Предпочитаха да няма държава но милионите им да се увеличават.Продажници, неверници,нещастници.
класика

2014.10.23 | 22:35

16
Не критикувайте това което създадохте.Това е вашето творение,творение на БСП.И всички които се лъжат да гласуват за вас ,гласуват с надеждата че ще се вземете в ръце и ще докажете че мислите за народа.За жалост мисленето ви нее такова.Парите направо са ви деформирали и от вас нищо добре не се очаква поне в близките 20 години.

2014.10.23 | 22:35

15
Избийте се по между си боклуци. Давам 20 стотинки за сеир. Давайте, гледам ви.

2014.10.23 | 22:34

14
Мутри срещу олигарси - това е партията на работническата класа...

2014.10.23 | 16:26

13
Дъбов , БСП е в кома ! Братя сте с ГЕРБ ! Престъпни издънки от свястната БКП ! ГЕРБ е на смъртния одър ! Тиквата е легнал със скръстени ръце и свещичката догаря ! Където е ГЕРБ , там е смъртта и мизерията ! Борисов ви ги гарантира !ГЕРБ и БСП умират обективно ! Нямате кауза освен кражбите ! КРАДЦИ и ЛЪЖЦИ СТЕ ! ПРЕДАТЕЛИ и чужди слуги ! Ръководствата са ви смес от комунисти ,крадци , педераси като Вигенин , милиционери , мутри и прости хора ! В АТАКА е ПРАВДАТА ! САМО ВОЛЕН !
долен СПИДЕРОВ

2014.10.21 | 19:08

8
рано рано бялата златка е пуснала хашиша...тихо под масата атакета гладни

2014.10.23 | 16:26

12
Най - важната причина е , че станахте крадци и захвърлихте хората на кучетата ! Направихте ги най - бедни в Европа и България последна , а вие станахте милионери ! Слуги сте на ятки , турци и европедали !Само къщата дворец като видя в Шумен и ти Дъбов си ми ясен какъв боклук си ! Като Борисов ! САМО ВОЛЕН и АТАКА са чисти !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини